Pro Luca

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK KVK77534239
Vestigingsadres
Naarderstraat 30
1251 BC Laren
Nederland

certificaat

Informatie

Bij Proluca Interiors begeeft u zich in een paradijs van luxe en unieke meubelen, behang en accessoires. Tijdens de lancering in 2020 was Proluca Interiors de eerste officiële Nederlandse web boutique met exclusieve internationale merken zoals o.a. Porta Romana, Baxter, Meridiani en Giobagnara. Daarbij heeft Proluca Interiors de complete selectie van de populaire geuraccessoires van het merk Baobab Collection, en ook de grootste collectie behang in Europa van de luxe behangmerken Arte, Élitis, Cole & Son en Armani.

 

In de afgelopen 19 jaar heeft interieur designer Brigitte Hamers haar signature stijl-stempel gedrukt op talloze inrichtingen over de hele wereld. Naast de merken die worden aangeboden in de web boutique, biedt Proluca Interiors ook Proluca Design aan. Dit is de eigen high-end interieur collectie van Brigitte Hamers bestaande uit tafels, zit-meubilair en accessoires voor een toegankelijke prijs. De items worden met veel precisie door ambachtelijke meubelmakers veelal in Nederland vervaardigd en er wordt gebruik gemaakt van zowel klassieke als moderne materialen. Zo begon Proluca Design een ongelooflijke meubel en accessoires lijn met Hermès-stoffen, een erfgoedmerk dat begon in 1837. Alle stukken zijn handgemaakt en ook verkrijgbaar in verschillende maten, op maat gemaakt.

 

De stijl en passie van Brigitte Hamers is terug te vinden in het unieke aanbod van Proluca Interiors online, maar ook in de showroom in Laren. Brigitte Hamers en haar team zijn gespecialiseerd in het aanbieden van producten en adviezen die van uw huis een thuis maken. Persoonlijke aandacht staat bij Proluca Interiors op nummer één, er wordt alles gedaan om aan uw wensen te voldoen en u een onvergetelijke winkelervaring te bieden.

 

De visie van Proluca Interiors is om als web boutique van exclusieve interieur design producten binnen 5 jaar de Europese marktleider te worden en de top 100 high-end merken aan te bieden aan consumenten, architecten en interieur designers.

 

Dus bent u op zoek naar een complete interieurstyling, enkel de finishing touches, een uniek verjaardags- of housewarmingcadeau? Bij Proluca Interiors bent u zeker aan het juiste adres.