Online Hoortoestel

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 70108765
Vestigingsadres
Nikkelstraat 43
1411 AH Naarden
Nederland

certificaat

Informatie

OnlineHoortoestel.nl is een initiatief van een groep audiciens die al ruim 20 jaar slechthorende mensen helpen met de advisering, aanschaf en het op maat instellen van het juiste hoortoestel. Met jarenlange ervaring weten wij precies waar je als slechthorende tegenaan loopt. Met OnlineHoortoestel.nl zijn wij je optimaal van dienst en maken wij de aanschaf van een hoortoestel makkelijker en leuker!

 

 

Nu iedere consument tegenwoordig online is en iedereen graag het gemak van internet gebruikt om aankopen te doen is de tijd rijp voor de eerste complete online hoortoestel-winkel in Nederland. Een webshop die niet alleen hoortoestellen aanbiedt die goedkoper zijn dan bij de audicien in de winkel. Maar ook een webshop die helpt. Zo helpen wij je middels de online hoortest om uit te vinden hoe het met je gehoor gesteld is. En wij ontwikkelden een test voor je waarmee wij je helpen te bepalen naar wat voor soort hoortoestel je op zoek moet gaan.
Om wijs te worden uit de ruime keuze hebben wij ook een hoortoestelvergelijker voor je gemaakt. Hiermee kan je in één oogsopslag zien wat de verschillen zijn tussen de hoortoestellen die je hebt uitgekozen.
Zelfs aan de belasting teruggave voor de aanschaf van een gehoorapparaat is gedacht. Met onze belastingtool krijg je een indicatie van wat je van de belasting nog terug kan vragen.
Want gemak dient te mensen, vinden wij.

Ook na aanschaf van het hoorapparaat blijven wij met je in contact want wij weten hoe belangrijk het is om je te helpen met het wennen aan een hoortoestel. Direct na jouw bestelling nemen wij contact met je op zodat één van onze gecertificeerde audiciens een afspraak met je kan maken om het hoortoestel in te stellen op jouw gehoor. In ons hoorcentrum in Naarden tref je dan o.a. de meest innovatieve meetcabine om jouw gehoor te testen.

Natuurlijk krijg je bij ons dezelfde service als bij de audicien in de winkel. En wij zijn ook nog voordeliger. Je betaalt bij ons namelijk alleen voor dat waar je gebruik van maakt. Dat betekent dat je bij de aanschaf van een hoortoestel de eerste afspraak erbij krijgt. En uiteraard krijg je ook een pakje batterijen kado zodat je je hoorapparaat meteen kan gebruiken. Wil je vaker langskomen, dan ben je uiteraard altijd welkom. Wij berekenen dan per afspraak de tijd dat je van onze dienstverlening gebruikt hebt gemaakt. Wel zo eerlijk.

Wij hebben maar één missie: een goed gehoor toegankelijk maken voor iedereen. Om die reden hebben wij een online platform zodat je makkelijk vanuit je luie stoel een hoortoestel kan bestellen. Goedkoper dan bij de audicien in de winkel zodat wij ook op die manier een goed gehoor voor veel mensen toegankelijk maken. Én tot slot doen wij bij iedere bestelling een donatie aan Stichting Eardrops. Dit goede doel helpt slechthorende kinderen in Afrika aan een beter gehoor. Op die manier maken wij een goed gehoor dus voor heel veel mensen toegankelijk. Prettig kennis te maken!