Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
Vestigingsadres
Kobaltstraat 2A
1411Am Naarden
Nederland

Toen we zelf een rollator voor onze oma zochten, werden we gek van alle verschillende types, merken en aanbieders. Bovendien liepen de prijzen enorm uiteen: van enkele tientjes tot wel 900 euro. En dan mocht je de rollator in veel gevallen ook alleen even kort in de winkel testen. Terwijl je natuurlijk graag wil weten hoe deze door je eigen huis en in jouw buurt rijdt.. Het vinden van een geschikte rollator moest makkelijker en betaalbaarder kunnen, dachten we.

Daarom zijn we Lucas Mobility gestart om de keuzestress rondom rollators op te lossen. We hebben een hoge kwaliteit rollator ontwikkeld zonder al te veel toeters en bellen. Op basis van onze eigen ervaringen hebben we besloten om het frame van carbonfibre te maken. Dit materiaal zorgt ervoor dat de rollator zeer licht en wendbaar is. Voor de stabiliteit hebben we voor rubberen banden met profiel gekozen. En omdat we sterk in ons product geloven, bieden we 100 dagen proefrijden. Mocht de rollator niet bevallen, dan kun je deze retourneren en krijg je de aankoopprijs teruggestort.

Doordat we rechtstreeks leveren aan de klant en geen fysieke winkels met personeel hebben, maken we relatief weinig kosten. Hierdoor kunnen we de Lucas rollator tegen een scherp tarief aanbieden. Carbon rollatoren worden veelal duurder aangeboden dan de standaard aluminium rollators. Wij zijn op dit moment de scherpste aanbieder van de Carbon rollator (actuele prijs) en bovendien de enige die 100 dagen proefrijden aanbiedt.