Lataza

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
Telefoonnummer
KvK
KvK 62236636
Vestigingsadres
Middenwei 15
9248 SJ Siegerswoude
Nederland

certificaat

Informatie

Lataza completeert je looks

Lataza.nl is dé webshop voor hippe, trendy en stijlvolle laptoptassen, sleeves en tablet en smartphone cases. Voor iedereen die af wil van het standaard-zwarte-tassen-imago staat vanaf nu een ruim assortiment klaar, voor mannen, vrouwen en jongeren. De webshop maakt het met de keuzehulp makkelijk en veilig om online te kiezen, keuren en kopen uit het grote assortiment. Uitgesproken of ingetogen, trendy of zakelijk: fashionista’s en fashionisto’s kunnen hun looks completeren. IT'S HIP TO BE SQUARE!

Lataza levert o.a. de volgende merken: Burkely, DSTRCT, Socha, Plevier, Chesterfield, Twelve South.

Bedrijven

Voor veel bedrijven biedt het veel voordelen wanneer medewerkers meer mobiel gaan werken. Daarom zijn er voor bedrijven mogelijkheden om via Lataza tassen en cases te personaliseren met de huisstijl of logo van het bedrijf welke vervolgens in kleine en grote aantallen te bestellen zijn. Daarmee verras je niet alleen je medewerkers op een stijlvolle manier, maar maak je ook naar buiten toe een geweldige en professionele indruk.

Service en zekerheid

Alle producten worden gratis verzonden binnen Nederland, België én Duitsland. Is een tas onverhoopt niet helemaal naar wens? Retourneren of ruilen kan gratis binnen 30 dagen, zonder opgaaf van reden. Service en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel. De klant staat centraal. We vinden het namelijk belangrijk dat jij tevreden bent over het product én onze dienstverlening. Dan pas zijn ook wij tevreden.