Kideo Online

Lid logo
4,5 sterren
9,8/10 op Kiyoh

Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
Telefoonnummer
KvK
KvK 78357381
Vestigingsadres
Vossenkamp 7-J
9351 VR Leek
Nederland

certificaat

Informatie

kideo.store is het kinderwarenhuis met oog voor de toekomst. In onze kinderdagverblijven hebben wij ruim 20 jaar ervaring als het gaat om de ontwikkeling van kinderen. Dit geldt voor kinderen van in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in onze kinderopvang en van 4 t/m 12 jaar in onze buitenschoolse opvang. In onze kinderdagverblijven hanteren wij de filosofie en werkwijze van Emmi Pikler en Reggio Emilia. Dit wil onder andere zeggen dat we werken met producten die duurzaam, organisch, fairtrade, educatief en ontwikkelingsgericht zijn. De producten waar wij achter staan en voldoen aan deze uitgangspunten bundelen wij in onze kideo.store.

Reviews voor Kideo Online

Totaal score in de laatste 12 maanden
9,8
Totaal aantal beoordelingen
372
Aanbevelingen
98%

Nieuwste reviews

 • Reviewscore voor webshop
  10

  Webshop met leuk speelmateriaal en hele snelle levering!

  15 april 2024
  5 sterren
  Bestelling was de volgende dag al in huis! Goed verpakt en de webshop is overzichtelijk. We hebben de connetix ‘ball run’ nu een paar dagen in huis en al úren speelplezier van! Echt een aanrader.
  Merlynn ten Böhmer-Wevers
  Doetinchem
 • Reviewscore voor webshop
  10

  Super

  7 maart 2024
  5 sterren
  Makkelijke site. Maandagavond besteld en woensdag rond 15.00 al in huis. Goede communicatie via mail mbt verloop van de bestelling (gebruik van track&trace) verzending en uiteindelijke aflevering. Goed verpakt en een leuk bedank kaartje van kiyoh in de verzenddoos. Helemaal tevreden.
  Marti
  Wassenaar
 • Reviewscore voor webshop
  10

  Fijne shop ervaring!

  23 februari 2024
  5 sterren
  De producten werden super netjes en snel verzonden, ruime keuze en leuke cadeautjes en een persoonlijk kaartje bij de bestelling. Leuk contact met de webshop! De Connetix is helemaal geweldig, onze dochter kreeg het voor haar derde verjaardag icm de ball run. Leuk om te zien hoe ze binnen een dag van plat op elkaar leggen naar torens bouwen is gegroeid. Bedankt voor de fijne shop ervaring! Tot de volgende keer.
  Daphne
  Wieringerwerf