Hekkenwereld.nl

Lid logo
4,5 sterren
9,4/10 op Kiyoh

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 74290037
Vestigingsadres
Westgaag 10
3155 DE MAASLAND
Nederland

certificaat

Informatie

Hekkenwereld is dé online aanbieder van goed en goedkoop hekwerk in alles soorten en maten! 
Wij zijn een aanbieder van scherp geprijsde afscheidingen voor in en om uw tuin. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven die de wens hebben degelijke hekwerken te verkrijgen tegen schappelijke internetprijzen. 

Daarnaast vinden wij het van belang dat we de klanten ondersteunend advies kunnen geven over vragen of situaties omrent hun wensen.

Onze missie is dan ook om een totaalaanbod te creëren zodat u bij elk hek de gewenste bijpassende materialen kan kiezen om vervolgens de bestelling compleet te laten bezorgen of wanneer gewenst bij ons af te halen.

Reviews voor Hekkenwereld.nl

Totaal score in de laatste 12 maanden
9,3
Totaal aantal beoordelingen
1100
Aanbevelingen
99%

Nieuwste reviews

 • Reviewscore voor webshop
  9

  Top

  8 april 2024
  4,5 sterren
  Mooi hekwerk met goede handleiding. Fijne website met opties en totaal pakketten. Volgende dag stond de bezorger al op de stoep (iets te snel want ik had nog niet eens een verzendbevestiging gehad XD) Netjes alles achterom gebracht en in de tuin gelegd. Binnen een dag stond het hekwerk van 12m.
  Vivian
  EINDHOVEN
 • Reviewscore voor webshop
  3

  Slechte communicatie.

  7 april 2024
  1,5 sterren
  Vrije middag genomen ivm levering tussen 12 en 16 uur. Om 16.30 nog niets gezien, contact opgenomen bestelling komt pas volgende dag :(. Een belletje had wel even fijn geweest,lijkt me dat wij niet de enigste waren met dit probleem die dag!! Het hek ziet er netjes uit.
  Gerard
  RIJPWETERING
  Reactie van het bedrijf
  Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor het ongemak rond de levering; dit was een communicatiefout in verband met de paasdagen. We zullen deze ervaring gebruiken om onze processen te verbeteren, zodat we in de toekomst beter kunnen communiceren. Fijn om te horen dat het hek zelf naar wens is. We waarderen uw begrip en hopen dat u verder tevreden bent met het product.
 • Reviewscore voor webshop
  10

  Prima hekwerk, prima levering.

  6 april 2024
  5 sterren
  Snelle en goede levering van een prima product. Blij mee!
  Tineke
  VLAARDINGEN