Formafast.nl

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
Vestigingsadres
Marie Curieweg 1 B
6045GH Roermond
Nederland

certificaat

Informatie

FormaFast is in 2013 opgericht en focust zich sindsdien op de ontwikkeling van maaltijdvervangers. Het is in de loop der jaren dan ook uitgegroeid tot een van de meest geliefde maaltijdvervanger concepten binnen de dieet- en afvalwereld van de Benelux.

Een gezonde levensstijl ontwikkelen en behouden is een must voor je lichaam. Door het bezoeken van onze site heb je de eerste stap naar een gezonde levensstijl al gezet. FormaFast helpt je op weg naar deze gezonde levensstijl en begeleidt je naar een gezonder, fitter en slanker lichaam.

Dankzij ons brede assortiment aan maaltijdvervangers en makkelijk te begrijpen dieet bestaande uit 3 fases is er altijd een fase die bij jouw doel past.

Wanneer je tijdens het diëten graag advies wilt inwinnen of meer inspiratie over gezonde recepten wilt opdoen, dan staan onze diëtiste en alle andere collega’s voor je klaar. Het team van FormaFast motiveert, inspireert en begeleidt je in je strijdt tegen de kilo’s door middel van gezonde recepten, tips, dieetadviezen en nog veel meer!

FormaFast leert je niet alleen hoe je het best kunt afvallen maar ook hoe je je streefgewicht en gezonde levensstijl kunt behouden. Dit zorgt ervoor dat je nieuwe eetpatroon niet voelt als een dieet maar als een nieuwe levensstijl.