Festybites

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 91897084
Vestigingsadres
Europalaan 40
3526 KS Utrecht
Nederland

certificaat

Informatie

FestyBites® voedingssupplementen zetten dé standaard voor hoogwaardige hondensupplementen. Met ons assortiment van vijf effectieve en smakelijke formules (Probiotica, Anti-jeuk zonder vlees, Heup & gewricht, Multivitaminen en Probiotica zonder vlees) bieden we de ideale ondersteuning voor jouw trouwe viervoeter.

Ontwikkeld door voedingsdeskundigen

We gebruiken zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waaronder prebiotica, probiotica en andere voedingsstoffen om ervoor te zorgen dat onze producten de optimale voordelen bieden voor jouw hond.

Geproduceerd in de Europese Unie

In België geproduceerd en gevalideerd door de Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV). Ze voldoen aan de wettelijke voorschriften inzake voedselveiligheid, kwaliteit en traceerbaarheid

Premium kwaliteit ingrediënten

Onze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd, zijn bewezen effectief, zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als onze klanten en hun honden dat ook zijn. Daarom geven wij een 100% tevredenheidsgarantie.

Vriendelijk voor hond & milieu

Wij geven om de gezondheid van honden en van onze planeet. Onze verpakkingen zijn 100% recyclebaar en wij verzenden bestellingen in milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal.