FarmCamps

Lid logo
4,5 sterren
9,1/10 op Kiyoh

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 54237890
Vestigingsadres
Kerkstraat 14
1404 HH BUSSUM
Nederland

certificaat

Informatie

FarmCamps: een onvergetelijke vakantiebelevenis vol plezier op de boerderij!

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij!

Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooi Hooi Speelschuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag.

Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe SafaritentenFarmtenten, Ranchtenten, Lodgetenten of BarntentenGlamping op en top!

Reviews voor FarmCamps

Totaal score in de laatste 12 maanden
9,1
Totaal aantal beoordelingen
4203
Aanbevelingen
98%

Nieuwste reviews

 • Score
  5

  Ik was erg enthousiast!

  24 februari 2024
  2,5 sterren
  Ik was erg enthousiast om te boeken, dus dat was zo gedaan. Op het moment dat ik de in- en uitchecktijd wilde weten, heb ik hulp moeten vragen aan mijn partner. Die heeft het uiteindelijk kunnen vinden.
  Gita Rozenbroek
  Den Haag
 • Score
  7

  Fijne ervaring

  22 februari 2024
  3,5 sterren
  Fijn dat er niet allerlei kosten bij komen. De prijs is de prijs. Soepel boekingsproces. In de mail van de review staat dat je op een link moet klikken maar het is een lange URL die je niet kan aanklikken. Dat gaat je sowieso reviews kosten.
  Jamie
  Wijchen
  Reactie van het bedrijf
  Hoi Jamie,

  Hartelijk bedankt voor de beoordeling!
  De link die vanuit Kiyoh komt is inderdaad nogal een lange URL, maar normaal gesproken zou je deze moeten kunnen aanklikken. Mogelijk komt het door bepaalde beveiligingsinstellingen dat je de URL niet aan kon klikken?
  Mocht je de mail die jij had ontvangen nog hebben zou je hem dan door willen sturen aan reservering@farmcamps.nl? Dan kunnen wij kijken of we kunnen achterhalen waar het aan ligt.
  Alvast bedankt :) |
  Hartelijke groet,

  Lieke
 • Score
  10

  Top, snel, vriendelijk, servicegericht, adequaat

  20 februari 2024
  5 sterren
  Had zelf iets verkeerds gedaan met reserveren en betalen. Dag erop gebeld; het was erg druk en liet toen mijn telefoonnummer achter. Werd snel teruggebeld en super werd de reservering afgehandeld. TOP!
  Ellen
  Bunnik