Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 86895192
Vestigingsadres
Postbus 4874
4803 EW Breda
Nederland
Bij Cuddl zorgen we voor heerlijke ontspannen momenten na een badje en tijdens het afdrogen, aankleden en verschonen. 

Bij Cuddl kun je namelijk het enige verwarmde aankleedkussen kopen! Het kussen is dankzij het slimme verwarmingssysteem na circa één minuut al op temperatuur! 

Is het echt nodig om een verwarmd aankleedkussen te hebben? 
Uit ons onderzoek blijkt dat ruim van 75% van alle ouders aangeeft dat hun baby ongemak ervaart na een badje. Door het plotselinge temperatuurverschil van ca. 37 graden Celsius naar 21 graden Celsius krijgen baby'tjes het erg koud. En dat laten ze merken! 

Het Cuddl aankleedkussen zorgt dat dit verleden tijd is. Je baby ligt na een badje heerlijk zacht en warm zodat het afdrogen, aankleden en verschonen een ervaring is om samen met je baby van te genieten, in plaats van dat het een haastklus is. 

Bij de ontwikkeling van het Cuddl verwarmd aankleedkussen hebben we duurzaamheid een belangrijke plek gegeven. Niet alleen gebruiken we geen plastic, er zijn stevige materialen gebruikt en bovenal: doordat het kindje warm ligt hoef je de verwarming minder hoog te zetten als je kindje in bad gaat. 

Het Cuddl verwarmd aankleedkussen heeft een zeer laag stroomverbruik van 0,015kWh. 

Het Cuddl verwarmd aankleedkussen is volkomen veilig doordat er gebruik wordt gemaakt van 12 volt laagspanning. Ook is er een thermostaat in het kussen geplaatst zodat de temperatuur nooit hoger wordt dan 37 graden Celcius!