CoffeeMeister BV

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 78459257
Vestigingsadres
St. Canisiussingel, 26C
6511TJ Nijmegen
Nederland

certificaat

Informatie

CoffeeMeister is jouw online koffiewinkel van de topmerken Barzini, Café de Origen, Manetti, Redbeans, Roots en Tribes. Bij CoffeeMeister koop je de beste koffie voor de beste prijs. Rechtstreeks uit de branderij.

Alles vers uit eigen branderij in Nederland. Niet voor niets dat we ons de CoffeeMeister noemen. Meer dan 125 jaar ervaring. We zijn melangeur, brander en barista in één. Wij zijn CoffeeMeister. Meester in koffie.

Duurzaam Al onze koffies zijn duurzaam gecertificeerd. Zo haal je met je aankoop bij CoffeeMeister niet alleen de lekkerste koffie in huis, maar zorg je ook voor een toekomstperspectief voor koffieboeren en hun gezinnen.

Slow roast We branden de bonen zelf, hier in Nederland. En daar nemen we de tijd voor. Want alleen bij slow roast komen de nuances van elke boon helemaal tot hun recht.

Vers verpakt We verpakken de versgebrande bonen in zakken met een aromaventiel. De bonen kunnen dan ontgassen en op adem komen, zonder dat er zuurstof bijkomt. Je bonen blijven dus vers.

Goed te weten Je hebt je bestelling bij CoffeeMeister binnen twee werkdagen in huis. En bestel je voor meer dan € 20,- dan betaal je geen bezorgkosten.