Boom test onderwijs

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 04020619
Vestigingsadres
Prinsengracht 747
1017JX Amsterdam
Nederland

certificaat

Informatie

Boom test uitgevers is een uitgeverij van vragenlijsten, tests en verwante producten voor het onderwijs en de ggz binnen het Nederlandse taalgebied.

Bekende producten zijn onder meer: de NIO, NPV-2-R, NPV-J-2, TTA, 3DM Dyslexie, 3DM Dyscalculie en de Schoolvaardigheidstoetsen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het DLE Boek en de Cotan Documentatie.

Er verschijnen bij Boom test uitgevers ook ondersteunende boeken voor het onderwijs in de serie In de klas,waaronder Dyscalculie en rekenproblemen.

Onderwijs
De website Boom test uitgevers Onderwijs richt zich in eerste instantie op het onderwijs en daaraan gelieerde pedagogiek en psychologie. Hier vinden remedial teachers, intern begeleiders, schoolpsychologen, psychologen, leerkrachten, directeuren en bestuurders de materialen die ze nodig hebben om uiteindelijk het beste uit de leerlingen te kunnen halen. Zie bijvoorbeeld onze thema's over schooladvies en ons leerlingvolgsysteem. 

Ggz
Bent u meer gericht op de ggz, dan vindt u hier nog steeds uw materialen, waaronder de NPV-2-R, NPV-J-2 en de ANT. Voor een uitgebreid aanbod aan uitgaven voor de ggz kunt u terecht op de gespecialiseerde website www.boompsychologie.nl. Daar vindt u al onze uitgaven op het gebied van diagnostiek en behandeling. Daarnaast vindt u er alles over de DSM-5.

Breed aanbod
Voor de website van Boom test uitgevers Onderwijs geldt dat wij u graag een zo breed mogelijk anbod willen doen, om u zo goed mogelijk in uw vakgebied van dienst te kunnen zijn. Daarom vindt u naast de producten van Boom ook de producten van andere Nederlandstalige uitgeverijen in onze webwinkel.