Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 60043555
Vestigingsadres
Kleiland 14 S
8271 RV IJSSELMUIDEN
Nederland
Blikkenspeelgoed.nl is een webwinkel met o.a. nostalgisch speelgoed.

Sluban is onze leverancier van leuke bouwblokjes-sets voor jongens zowel als meisjes. Op Sluban speelgoed kun je voordelig bouwen
Sluban is een nieuw speelgoedmerk met bouwstenen die perfect passen op andere merken bouwstenen. Sluban bouwstenen vallen op door hun voordelige prijzen en unieke sets. Met een veelzijdigheid aan thema's als Landmacht voor jongens en Girl's Dream voor de meiden biedt Sluban veel speelplezier voor jong en oud!

Wij zijn tevens dealer van Wilesco: voor de stoommachineliefhebber hèt cadeau!
Wilesco stoommachines is in de wereld van stoom en van hobby- en modelclubs in die sector een begrip. Nostalgisch en leerzaam speelgoed met een traditie. Het principe van het verkrijgen van mechanische energie door water en warmte kunt u met eigen ogen zien bij een gevarieerde reeks aan modellen, zoals de collectie mobiele stoommachines en de stoom aandrijfmodellen. Sommige stoommodellen zijn ook als bouwpakket verkrijgbaar.  Dit gegeven maakt de Wilesco stoommachine ook leuk en interessant voor technisch onderwijs op scholen. Elke Wilesco stoommachine is gecertificeerd met het GS embleem, oftewel met “geprüfte Sicherheit” (geteste veiligheid). Bij Boswinkels.nl kunt u ook terecht voor stoommachine onderdelen en brandstof.