Bangerhead

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
Vestigingsadres
Katarinavägen 20
116 45 Stockholm
Zweden

certificaat

Informatie

Curated by beauty junkies

Bangerhead - opgericht in 2008 - heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld van een online winkel (met een focus op haarverzorging) tot een allesomvattend schoonheids-universum (van haarverzorging tot huidverzorging, make-up, parfum en stylingtools). We hebben het voorrecht gehad om samen te werken met enkele van de absoluut grootste talenten uit de branche en hebben de ontwikkeling van de branche vanaf het allereerste begin kunnen volgen. Met deze kennis in het achterhoofd geven we je tips over de beste nieuwe producten èn welbekende klassiekers waar je simpelweg niet zonder kunt!

Your Beauty BFF

We houden van onze klanten en dat willen we graag laten zien. Als klant profiteer je dan ook van een reeks unieke voordelen en aanbiedingen! Zorg ervoor dat je niets mist en maak nu een klantaccount aan - als je er nog geen één hebt!

Keeping you updated

Ons Magazine is een portal voor al onze beauty junkies! Daar verzamelen we alles wat ons inspireert en vertellen we over het laatste nieuws in de branche! Onze Beauty Editors hebben jarenlange ervaring in de branche en delen hun allerbeste beautytips. Daarnaast volg je ons achter de schermen èn zie je wat er in de beautywereld gebeurt. Blijf op de hoogte en lees het laatste nieuws in ons Magazine en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Get in touch

We doen ons werk vol passie en werken voortdurend aan verbetering van ons concept! Onze klanten zijn van onschatbare waarde en alleen daarom al doen we ons uiterste beste om aan jouw wensen te voldoen. Onze beautyexperts staan - elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 uur - ​​voor je klaar om al je schoonheidsvragen te beantwoorden. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of via hoi@bangerhead.nl!