Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 10145288
Vestigingsadres
Walstraat 2a
6629 AD Appeltern
Nederland
De Tuinen van Appeltern is het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Niet alleen bieden wij je interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends, wij bieden je ook een gezellig dagje uit!

Het park is 22 hectare groot en telt ruim 200 voorbeeldtuinen. In iedere voorbeeldtuin zijn verschillende planten en tuinproducten toegepast, kortom heel veel inspiratie tijdens een lange wandeling!

In ons park beschikken we over diverse accomodaties waar je terecht kunt voor een lekker kopje koffie of vers belegt broodje. Ook arrangementen op maat of groepsarrangementen zijn te reserveren via onze website, bekijk daarnaast ook meteen even ons activiteitenprogramma.

Alles wat je ziet is te koop!
Alles wat je in het modeltuinenpark ziet is te koop via onze webshop. Bij alle inspiratietuinen in ons park staat een bord met daarop een nummer, een NFC-tag en een QR-code welke je verwijzen naar onze digitale tuinen. Bij deze digitale tuin kun je zien welke planten er toegepast zijn, maar ook welke producten er gebruikt zijn om de tuin in te richten. Al deze planten en producten zijn vervolgens direct te bestellen via onze webshop

Ontvang persoonlijk advies!
Tijdens je bezoek aan Appeltern kunnen we je helpen met persoonlijke tuinadviezen! Van schetsadvies tot vijveradvies, van groendakadvies tot het maken van een beplantingsplan.. We helpen je graag! Onze specialisten zitten op afspraak voor je klaar in Appeltern, gesprekken zijn in te boeken via Appeltern.nl.