A2 KOI

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
Telefoonnummer
KvK
KvK 69078025
Vestigingsadres
Bulkseweg 22
5331PK Kerkdriel
Nederland

certificaat

Informatie

Dé Koi- en Vijverwinkel van Nederland & België
Ben je op zoek naar de perfecte koi voor jouw vijver? Welkom bij A2KOI, dé nummer één bestemming voor koi- en vijverliefhebbers in Nederland en België! Met onze uitgebreide webshop én indrukwekkende showroom in Kerkdriel, bieden wij alles wat u nodig heeft voor je koi en vijver.

Breng een bezoek aan onze showroom.
Breng een bezoek aan onze showroom van maar liefst 1200m2 in Kerkdriel. Hier vind je meer dan 56 bassins met een uitzonderlijke selectie Japanse koi van verschillende topkwekers. Als koi-enthousiasteling kun je de prachtige vissen komen bewonderen. Ons deskundige team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en te helpen bij het kiezen van de perfecte koi voor je vijver.

Ervaar het bij A2koi in Kerkdriel
Bij A2KOI zijn we niet alleen gespecialiseerd in koi vissen, maar ook in alles wat je nodig hebt om jouw vijver in optimale conditie te houden. Zo hebben we een uitgebreid assortiment aan koivoer, visvoer, vijverpompen, PCV voor je vijver, vijverfilters, bacteriën, koi medicijnen en andere vijvermaterialen voor bijvoorbeeld vijverbouw. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste producten. Twijfel niet langer en trakteer jezelf op een onvergetelijke dag in onze showroom waar de koffie voor je klaarstaat, of bestel eenvoudig al jouw vijverbenodigdheden online. Bij A2KOI zorgen we voor een snelle levering en staan we garant voor een uitstekende klantenservice.