Thuiswinkel Zakelijk
certificaat

Thuiswinkel.org verklaart dat haar lid:
Giftcampaign s.l
het Certificaat Thuiswinkel Zakelijk mag voeren.

Dit betekent dat Giftcampaign s.l als webshop is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met onderstaande 8 zekerheden. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

Giftcampaign s.l werd voor het eerst gecertificeerd op 14 juni 2023

Giftcampaign s.l biedt jou ten minste de volgende 8 zekerheden:

 1. Het bedrijf bestaat écht en bereik je zo:

  Giftcampaign s.l

  Vestigingsadres
  Calle Pallars 99 - Planta 2 Oficinas 24 y 27
  08018 Barcelona
  Spanje
   
  Postadres
  Teleport Towers, Kingsfordweg 151
  1043 GR Amsterdam
  Nederland
   
  Telefoonnummer +31 20 808 3348
  E-mail
  Website URL https://www.giftcampaign.nl/
   
  KvK B66221490
  Lid sinds 14 juni 2023
 2. Zakendoen onder Nederlands recht

  De overeenkomst wordt gesloten onder Nederlands recht. Bovendien zijn de algemene voorwaarden voor bedrijven gemakkelijk vindbaar en niet in strijd met de Nederlandse dwingende wettelijke regels.

 3. Helder aanbod: je weet precies wat je koopt

  Elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.

 4. Overzichtelijk bestelproces

  Het bestelproces in de webshop verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.

 5. Prijzen zijn duidelijk

  Je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Dus geen onaangename kosten achteraf.

 6. Veilige betaalomgeving

  Wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).

 7. Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens

  Giftcampaign s.l heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails. Regelmatig spreekt Thuiswinkel.org Giftcampaign s.l aan op deze verplichtingen. Aanvullend voert Thuiswinkel.org ICT-veiligheidstests uit op de webshops en platformen die gecertificeerd zijn.

  Lees hier hoe Thuiswinkel dit borgt.

 8. Gedegen klachtenbemiddeling en geschillen bij Nederlandse rechter

  Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht, dan kom je in drie stappen tot een oplossing. De eerste stap is om Giftcampaign s.l te vertellen dat je ontevreden bent. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan kun je als tweede stap een melding maken via ons klachtenformulier. Thuiswinkel.org helpt jou verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je als derde stap een geschil voorleggen bij een Nederlandse rechtbank. Alleen als het is overeengekomen, kan er ook sprake zijn van arbitrage bij een erkend arbitrage-instituut.


  Ga naar www.thuiswinkel.org/thuiswinkelzakelijk voor meer informatie over de zekerheden

Thuiswinkel Zakelijk logo