Thuiswinkel Platform
certificaat

Thuiswinkel.org verklaart dat haar lid:

het Certificaat Thuiswinkel Platform mag voeren.

Dit betekent dat Bungalow.net/en als platform is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

Bungalow.net/en werd voor het eerst gecertificeerd op 6 april 2023

Bungalow.net/en biedt jou ten minste de volgende 10 zekerheden:

 1. Het bedrijf bestaat écht en bereik je zo:

  Bungalow.net/en

  Vestigingsadres
  Antwerpsesteenweg 51-1
  2350 Vosselaar
  België
   
  Postadres
  Antwerpsesteenweg 51-1
  2350 Vosselaar
  België
   
  Telefoonnummer 0031 38 333 01 01
  E-mailadres
  Website http://www.bungalow.net/en
   
  KvK 0779678476
  Lid sinds 6 april 2023
 2. Je weet bij wie je koopt

  Het platform toont duidelijk wie de verkoper is zodat jij weet bij wie je koopt, onder welke voorwaarden en wat je moet doen in geval van een klacht.

 3. Reviews zijn echt

  De winkel-, product of dienstreviews die op het platform worden getoond zijn van echte klanten. Het platform geeft informatie op zijn website over hoe de reviews tot stand komen.

 4. Het platform informeert je over de rangschikking

  Het platform is transparant over de volgorde van het aanbod die je te zien krijgt en legt uit waarom je dit aanbod ziet. Dit geeft jou de mogelijkheid om verkopers op het platform te vergelijken.

 5. Producten (deels) achteraf betalen

  Onze leden bieden de mogelijkheid om een deel van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen (geldt alleen voor producten).

 6. Overzichtelijk bestelproces

  Het bestelproces in de webshop verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.

 7. Prijzen zijn duidelijk

  Je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Dus geen onaangename kosten achteraf.

 8. Veilige betaalomgeving

  Wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).

 9. Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens

  Bungalow.net/en heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails. Regelmatig spreekt Thuiswinkel.org Bungalow.net/en aan op deze verplichtingen. Aanvullend voert Thuiswinkel.org ICT-veiligheidstests uit op de webshops en platformen die gecertificeerd zijn.

  Lees hier hoe Thuiswinkel dit borgt.

 10. Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie

  Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht over een verkoper op het platform of het platform? Meld het direct bij Bungalow.net/en of dien een klacht in via het klachtenformulier. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan helpt Thuiswinkel.org jou gratis verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent kun je, als de verkoper het Thuiswinkel Waarborg keurmerk voert, een geschil indienen bij de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel. Deze service geldt helaas niet voor verkopers zonder ons keurmerk. Bekijk de procedure van De Geschillencommissie. Thuiswinkel.org staat tot een bedrag van € 10.000 per uitspraak garant voor nakoming van de uitspraken. Deze garantie geldt niet in geval van surseance van betaling of faillissement van het bedrijf; Thuiswinkel Waarborg is geen garantiefonds.