Sousvidekenner

Member logo
4.5 stars
9.4/10 op Kiyoh

Verified contact information

Phone number
CoC
CoC 64792447
Business address
's-Gravenweg 332A
2911BK Nieuwerkerk aan den IJssel
Netherlands

Certificate

Reviews for Sousvidekenner

Total score in the last 12 months
9.4
Total reviews
2004
Recommendations
98%

Latest reviews

 • Score
  10

  Tot nu toe een nuttige site

  March 1 2024
  5 stars
  Ik ben nog niet zo lang geleden lid geworden, maar tot nu toe zeer nuttige tips gezien.en zal daar zeker gebruik van maken.
  Peter Van
  Leiden
 • Score
  4

  veel te duur en zeer onpraktisch!

  March 1 2024
  2 stars
  De stick zelf werkt goed en doet het ook goed, maar er omheen is een tranendal! Het water verdampt nogal snel, wat inhoud dat je het steeds moet bijvullen zodat hij niet droog komt te staan. Je kan er balletjes bij kopen, maar dan nog verdampt het water nog steeds. Een bak er bij kopen kost kapitalen met zo'n hoes er bij. En daarbij komt ook nog eens dat je dan niet in de bak kan kijken, want die hoes is zwart. Beter en goedkoper is gewoon een sous-videbak kopen. Het water wat verdampt komt tegen de deksel en komt terug in de bak. Dit houdt in dat je amper hoeft te kijken of het water te ver is gezakt, want dat doet het amper. Ook is deze vele malen goedkoper!
  CMR Buijtenhek
  Deventer
  Response from the company
  Beste CMR Buijtenhek,

  Allereerst willen we u hartelijk bedanken voor het delen van uw ervaring met onze producten. We vinden het spijtig om te horen dat u onze producten als te duur en onpraktisch heeft ervaren. Uw feedback is voor ons zeer waardevol en we nemen deze dan ook serieus.

  We begrijpen uw bezorgdheid over het verdampen van het water en de bijkomende noodzaak om dit regelmatig bij te vullen. Echter, dit zou met de sous vide ballen niet nodig moeten zijn als deze het gehele wateroppervlak afdekken, en zouden verdamping tot wel 90% moeten voorkomen.

  We zijn blij te horen dat de stick zelf goed functioneert, maar we betreuren het dat de accessoires niet aan uw verwachtingen voldoen.

  We raden u aan om een sousvidebak met deksel te gebruiken. Dit is een goede en voordelige oplossing. De Ziva sous-vide waterbak medium met deksel is een uitstekende keuze om verdamping tegen te gaan en maakt het bijvullen van water minder frequent nodig. U kunt deze vinden op onze website via deze link: https://www.sousvidekenner.nl/sv/sous-vide-waterbakken/bak-met-deksel/ziva-sous-vide-waterbak-medium-deksel/

  Wat betreft de isolatiehoes, deze vertegenwoordigt inderdaad een initiële investering, maar zoals u terecht opmerkt, kan deze op lange termijn aanzienlijk besparen op energie - tot wel 80%. Vooral voor diegenen die regelmatig sous-vide koken, kan dit een waardevolle toevoeging zijn. We bieden een volledige geïsoleerde waterbak set aan: https://www.sousvidekenner.nl/sv/sous-vide-waterbakken/geisoleerd/medium/

  We stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Onze klanten helpen ons om onze producten en diensten te verbeteren.

  Voor verdere vragen, opmerkingen of persoonlijk advies staan we graag voor u klaar via telefoonnummer 085 301 2306 of via e-mail info@kenners.nl

  Met vriendelijke groeten,

  Het Kenners / SousvideKenners team
 • Score
  10

  Geweldige producten en snelle verzending!

  February 24 2024
  5 stars
  De door ons bestelde sous-vide stick overtreft onze verwachtingen! Daarnaast is de webshop van sousvidekenner.nl erg klantvriendelijk en konden we rekenen op een snelle verzending. Ga zo door!
  Hans
  Eindhoven