Sunweb (DK)

Member logo

Verified contact information

Website URL
Phone number
Business address
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Switzerland

Certificate

Information

Din ferie er vigtig for dig – og dét er den også for os! Derfor kan du have fuld tillid til, at vi gør vores allerbedste for at skabe de perfekte rammer om din ferie.

Med mere end 150.000 gæster i 2019 er vi blandt Danmarks førende rejsearrangører. Vi tilbyder rejser til varme solskinsdestinationer ved Middelhavet og til Alpernes smukke pistelandskaber i vinterhalvåret.

Få klik fra fantastiske ferieoplevelser

På vores website kan du nemt bestille din ferie og få et godt overblik over de mange forskellige muligheder, vi tilbyder til lige netop din ferie. Får du brug for hjælp til at bestille din rejse, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til kontakte vores rejsekonsulenter, som sidder klar ved telefonen.

Tillid og tryghed på din ferie

Feriedage er der desværre alt for få af. Så vi ved, at det er en tillidserklæring, når du lægger din ferie i vores hænder. Vi har en god økonomisk ballast og mere end 25 års erfaring med at sikre de perfekte rammer om vores gæsters ferier, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe de bedste ferieminder for dig og din familie. Derfor arbejder vi utrætteligt på at gøre det nemt for dig at sikre din familie unikke og uforglemmelige ferieoplevelser til en fornuftig pris.

Når du rejser med os, får du:

  • Et godt udvalg af familievenlige hoteller
  • Dansk guideservice 24 timer i døgnet på alle vores største destinationer
  • Rigtigt meget ferie for pengene
  • CO2 – neutrale rejser.

Vores klimarejse

Det er ingen hemmelighed, at rejsebranchen sætter sine spor på vores klima, og som ansvarlig rejsearrangør er vi gået aktivt ind i kampen for at mindske de aftryk, som vores rejser sætter på planeten. Fra 2019 klimakompenserer vi derfor for alle vores rejser – selvfølgelig uden at det koster ekstra for dig.