Active Ants BV

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
3.5 stars
7.6/10 op Kiyoh
Business Partner since 2014

Verified contact information

Email address
Phone number
CoC
CoC 30079089
Business address
Zeelandhaven 6
3433 PL NIEUWEGEIN
Netherlands

Declaration

Reviews for Active Ants BV

Total score in the last 12 months
0.0
Total reviews
18
Recommendations
83%

Latest reviews

 • Review score for webshop
  2

  niet geinteresseerd wanneer je niet groot genoeg bent

  March 24 2022
  1 star
  wanneer je volume niet hoog genoeg is, wordt je doorverwezen naar een vaag kantoor in Venlo. En dat, terwijl ik al een jaar in contact was met ze voor de fulfilment voor onze nieuwe websites. Al die tijd was er geen vuiltje aan de lucht en werd ik actief opgevolgd. Alleen toen we klaar waren om van start te gaan, kwam er plots het bericht dat ze niet geinteresseerd meer waren. Mocht ik contact opnemen met een ander bedrijf dat de 'kleinere' klanten zou doen, en dat terwijl dat bedrijf totaal nog niet aan onze verwachtingen qua internationale leveringen kan voldoen. Dat hadden ze wel wat eerder mogen vertellen. Weinig sympathiek, Active Ants!
  Gerard
  Schiedam
 • Review score for webshop
  1

  Active Ants ongeschikt voor hoogwaardige producten

  July 28 2020
  0.5 star
  Een zeer sterk groeiend bedrijf met in basis bereidwillige medewerkers die je helpen, maar... De groei betekent ongetwijfeld dat ze zeer veel tevreden klanten zullen hebben, waarvan wij er één waren. Totdat zaken mislopen en waarschijnlijk de sterke groei en ego dat toch maar voor elkaar te hebben gekregen, voorrang krijgt op de grip op de operatie. Zeer veel aantoonbare diefstallen van je kostbare voorraad, waarbij je te horen krijgt dat voorraadverschillen nu eenmaal voorkomen. Het woord "Sorry" staat niet in hun woordenboek overigens. Voor het personeel leuk te weten dat je ongeveer ongestraft kunt shoppen in andermans voorraad smartphones. Na vele duizenden euro's verlies mede daardoor maar besloten te stoppen met die actieve mieren. Die zijn me iets te actief geworden.
  Paul
  Zwiers
 • Review score for webshop
  1

  Denk 2x na of je zaken wilt doen met hun!

  November 16 2019
  0.5 star
  Waardeloos bedrijf, komen hun afspreken niet na, factureren niet juist en specificatie van de factuur is onduidelijk. Het ergste is zeggen dat ze dingen doen die ze niet doen. Dus liegen.!!! De directie is onbekwaam voor de functie welke ze vervullen. Overstapt naar Montapacking en is een hele verademing. Dit hadden wij veel eerder moeten doen
  Paul
  Smits