magazine Ecom Tomorrow

magazine Ecom Tomorrow

EcomTomorrow Magazine

Voor het eerst hebben de experts van ShoppingTomorrow niet alleen een bluepaper opgeleverd, maar ook een artikel rondom hun onderzoeksvraag. De stukken zijn gebundeld in de eerste editie van EcomTomorrow, dat is gepresenteerd op Shopping Today. Het glossy magazine van ruim honderd pagina’s, vol met interviews, visies, caseverhalen en toekomstscenario’s, is ook digitaal beschikbaar.

Bekijk het magazine 

Thuiswinkel.org presentaties op Shopping Today

Herbeleef de presentaties van onze Thuiswinkel.org specialisten op Shopping Today 2023. Het event is voorbij, maar hier kun je rustig de informatie uit de presentaties teruglezen. 

  • Duurzaamheid als kans voor je webshop: Groeien en Excelleren
  • Vertrouw op onderzoek, niet op onderbuik (samen met GfK)
  • E-commerce wetgeving: what's new?
  • Green Claims: wat kan wel en wat kan niet? (samen met de ACM)

Download de presentaties

download de Thuiswinkel.org presentaties van Shopping Today 2023

Hoe duurzaam is jouw organisatie?

Hoe ver ben jij al met duurzaamheid in je organisatie? Thuiswinkel.org is bezig met het ontwikkelen van een duurzaamheidsstandaard. Deze helpt om te zien wat je al doet en welke stappen je nog kunt zetten.

Met deze quick scan krijg je een beeld van de thema's die in deze standaard aan bod komen. Vul hem in en kom erachter hoe ver jij al bent en waar wij jou bij kunnen helpen!

Doe de quickscan

Business Partners Acties speciaal voor jou!

Wil jij duurzaam internationaal groeien met je webshop?

In een tijdperk waarin we steeds meer bezig zijn met en ons zorgen maken over het milieu, is duurzaamheid een topprioriteit geworden voor bedrijven in verschillende sectoren. De warehousing sector is geen uitzondering, met bedrijven die de noodzaak hiervan inzien om milieuvriendelijke processen toe te passen. Multi-warehousing speelt een belangrijke rol in het verder transformeren van de industrie door duurzaamheid te stimuleren.

In deze whitepaper vertellen we meer over het concept van multi-warehousing, bespreken we de voordelen ervan en beschrijven we hoe meerdere locaties bijdragen aan een efficiëntere supply chain. Natuurlijk gaan we in op het belang van duurzaamheid in  warehousing, en bespreken we hoe het de industrie verandert naar een groenere toekomst.

Meer informatie

Active Ants Thuiswinkel Business Partner Goodiebag

Wil je je retourkosten verlagen en je klantervaring verbeteren?

Dat kan met de geautomatiseerde retouroplossing van Returnless en Salesupply. De voordelen op een rij: 

✔️ Een duidelijk overzicht van al je retouren in je Salesupply dashboard.
✔️ Een duidelijk overzicht van wat, wanneer en waarom is geretourneerd.
✔️ Automatisch verwerken van retouren door gebruik te maken van automated return rules.
✔️ Voorkom toekomstige retouren door het toepassen van return analytics.
✔️ Lokaal retouradres en verwerking in 17 landen.
✔️ Plug & play integratie met de huidige online platform en/of marktplaats.

Meld je voor Black Friday '23 aan en de platform set-up kosten zijn voor onze rekening!* 

*voor alle gangbare ecommerce platforms

Meld je hier aan

Salesupply Thuiswinkel Business Partner Goodiebag

Klaar om Internationaal impact te maken?

Boek vrijblijvend een Discovery sessie.

Adwise is één van de acht Nederlands International Growth partners van Google. Je vindt bij ons de expertise en een bewezen track record om jouw organisatie succesvol over de grens op voorsprong te zetten in nieuwe markten. Laat je tijdens een Discovery sessie meenemen door Adwise experts langs alle kansen en keuzes van internationale groei. Laat je inspireren door relevante use cases en concrete voorbeelden die direct impact maken voor jouw organisatie en in jouw branche.

We helpen je een duidelijke visie te vormen op International Growth en die door te vertalen naar een effectief stappenplan die naadloos aansluit op jouw bedrijfsstrategie.

Expand your horizon of succes. Scan de QR.

Adwise Thuiswinkel Business Partner Goodiebag Actie

Kopen wat je wil, betalen hoe je wil. Ontdek slim betalen met Tinka.

Namens het Tinka-team willen we onze oprechte dank uitspreken aan de organisatoren en aanwezigen die dit evenement tot een groot succes hebben gemaakt. Het enthousiasme rondom dit evenement heeft ons geïnspireerd om ons streven naar verantwoord gebruik van Buy Now Pay Later in de betaalsector voort te zetten. Als blijk van onze waardering willen we een speciale service aanbieden aan potentiële samenwerkingspartners in de retailsector.

Bij het scannen van onderstaande QR-code willen we iedereen een gratis service aanbieden bij een eventuele samenwerking in de toekomst. Voor onze in-store achteraf betaaloplossing met de Tinka card zullen we een “Tinka Training Game” voor in-store personeel aan bieden. Deze game is ontworpen om uw medewerkers te trainen op een interactieve en boeiende manier. Dit stelt uw team in staat om effectiever te werken, wat uiteindelijk zal bijdragen aan een verbeterde klantervaring.

Wij kijken ernaar uit om met uw bedrijf samen te werken!

Tinka Thuiswinkel Business Partner Goodiebag

Word expert bij dé digital commerce community van Nederland

Ben jij na het bijwonen van de kennissessies ShoppingTomorrow expertgroepen enthousiast geworden over ons programma?

Wil jij ook een actieve inhoudelijke bijdrage leveren, deel uitmaken van deze community en je netwerk uitbreiden? Meld je dan aan als expert voor 2024!

Meld je direct aan als expert

Vergroot je e-commercekennis met de e-learnings van e-Academy

Vergroot in je eigen tempo je kennis over de e-commercebranche via onze e-learnings. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als conversieoptimalisatie, marktplaatsen en digitale innovatie.

Als lid van Thuiswinkel heb je gratis toegang tot onze ruim 70 e-learnings.

Start direct met leren

Kom in contact met de beste webwinkels als Thuiswinkel Business Partner

Bij Thuiswinkel.org zitten business partners aangesloten die producten of diensten aanbieden aan webshops. Zij helpen jou verder zodat jij met jouw webshop voorop loopt en meegaat in het tempo van de ontwikkelingen die de e-commercesector nu doormaakt. Benieuwd welke bedrijven bij Thuiswinkel.org zijn aangesloten? Zoek in onderstaande lijst een betrouwbare partner die je kan helpen met jouw webwinkel. 

Bekijk onze business partners

Thuiswinkel.org Lidmaatschap

Wil jij meer weten over hoe Thuiswinkel.org jouw webwinkel kan helpen groeien? Vul dan snel het aanmeldformulier in!

Word meteen lid of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.