De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor e-commerce. In de categorie Cadeaus wist YourSurprise de Award te bemachtigen. In dit artikel vragen we aan Gerbrand Verton, Owner YourSurprise, hoe zij de Award wisten te winnen. 

Wie zijn jullie en wat doen jullie?  

YourSurprise is dé online winkel voor gepersonaliseerde cadeaus. Het bedrijf beschikt over een breed assortiment wat bestaat uit meer dan 2.500 cadeaus. Al deze cadeaus zijn stuk voor stuk te personaliseren met bijvoorbeeld een foto, naam of logo. Met dit brede assortiment hebben ze bij YourSurprise maar één doel: “Sinds onze oprichting in 2005 hebben we het doel om mensen blij te maken met onze cadeaus. We geloven dat het geven van een cadeau een uiting is van liefde en waardering. We werken er daarom hard aan om deze ervaring mogelijk te maken voor onze klanten”, vertelt Gerbrand.

Waarom hebben jullie meegedaan met de Shopping Awards?

YourSurprise heeft al meerdere keren meegedaan aan de Shopping Awards en is ook al meerdere keren in de prijzen gevallen: “Voor ons is de publieksprijs in de categorie Cadeaus de meest begeerde onderscheiding in onze branche. Doordat we de laatste tijd enorm gegroeid zijn en verbeterd, wilden we ook dit jaar weer deelnemen. Het winnen van de titel van beste online cadeauwinkel in Nederland is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn”, vertelt Gerbrand trots.

Wat maakt jullie webwinkel zo bijzonder?

YourSurprise heeft de focus gelegd om mensen blij te maken en deze focus helpt het bedrijf bij het maken van keuzes en het bepalen van de koers: “Wij zetten ons altijd in voor de tevredenheid van onze klanten. Dit begint bij het gemak waarmee je onze gepersonaliseerde cadeaus online kunt vinden en maken, tot aan de kwaliteit van onze producten en de persoonlijke klantenservice. Bij YourSurprise zorgen we voor de beste cadeau-ervaring door aandacht te besteden aan elk detail, inclusief een mooie doos en persoonlijk kaartje bij de bezorging”, aldus Gebrand.

Wat heeft het winnen van de award jullie gebracht?

“Het winnen van de award betekent dat klanten uit heel Nederland en een panel van experts hebben aangegeven dat we de beste webshop in het cadeausegment zijn. Dit is een enorme prestatie en we zijn ontzettend trots op deze erkenning!”, vertelt Gerbrand.

Welke plannen hebben jullie nog voor de toekomst?

Ook na de winst van de Award hebben ze bij YourSurprise nog veel ambitieuze plannen: “We willen in de toekomst nog meer mensen blij maken met onze cadeaus. We werken er hard aan om ons assortiment steeds verder uit te breiden en te verbeteren. We willen onze klanten snel en gemakkelijk het perfecte cadeau kunnen laten vinden en laten maken. Dit is waar wij energie van krijgen en waar we ons elke dag voor inzetten”, sluit Gerbrand af.


Wil je meer weten over YourSurprise?

BEZOEK DAN DE WEBSITE >