Na een bijzonder jaar met vooral online meetings heeft OGZ besloten om de Webwinkel Vakdagen eenmalig als zomereditie te organiseren op 7 en 8 juli 2021 in Jaarbeurs Utrecht. Dit biedt bezoekers, exposanten en sprekers de gelegenheid om weer fysiek met elkaar in contact te komen!

Het afgelopen jaar heeft digital commerce een enorme vlucht genomen en is essentieel gebleken voor veel organisaties. Retailers, dienstverleners en d2c’ers, optimaliseerden de digitale transformatie van hun organisatie. Zowel b2c- als b2b-organisaties zetten meer dan ooit in op het verbeteren van digitale kanalen.

Om deze digitale stroomversnelling bij te kunnen houden is het relevanter dan ooit om snel, efficiënt en effectief te werk te gaan. Bedrijven zijn dan ook op zoek naar de juiste partijen en kennis om hun organisatie te doen groeien. Tijdens de Webwinkel Vakdagen Summer Edition zijn er daarom meer dan 120 lezingen en staan er 150 exposanten op de beursvloer, waaronder vele business partners van Thuiswinkel.org.

Zoals altijd bij de Webwinkel Vakdagen staan kwaliteit en relevantie voorop. Dat is tijdens de Summer Edition niet anders. Dit eenmalige event is echter helemaal aangepast op de RIVM-richtlijnen. Er is extra ruimte in de paden, de lezingenzalen en er is zelfs een hele hal bijgekomen zodat bezoekers op afstand de beursvloer kunnen betreden.

Benieuwd naar meer informatie over het evenement, zoals de exposantenlijst en het programma? Of wil je je gratis aanmelden? Bezoek dan www.summeredition.nl.