Wil jij klaar zijn voor de circulaire economie? Blijf op de hoogte en bepaal mee op de stakeholderbijeenkomst van de Transitieagenda Consumptiegoederen.

Op donderdag 29 september vindt de jaarlijkse stakeholderbijeenkomst van de Transitieagenda Consumptiegoederen plaats. In de transitie naar een volledig circulaire consumptiegoedereneconomie kijken we naar de koplopers. Waar staan ze nu? Hoe krijgen we alle spelers uit het systeem mee? Daar moet nu de focus liggen, want we hebben iedereen nodig om deze transitie tot een succes te maken. Het belangrijkste thema van de dag is dan ook ‘De koplopers centraal’.

Na een inspirerende toespraak van Jacqueline Cramer en een opening door voorzitter Anne-Marie Rakhorst gaan we uiteen in verschillende deelsessies. Per productgroep verdiepen we ons in een circulaire koploper uit de sector.

  • Wat is hun visie voor de toekomst?
  • Wat zijn hun grootste uitdagingen?
  • En wat is onze eigen rol in hun verhaal?

De deelsessies richten zich op meubels, verpakkingen & verbruiksartikelen, textiel, elektrische apparaten en chemische producten. Uiteraard informeren we over de meest recente ontwikkelingen vanuit de EU en sluiten we af met een moment om elkaar te spreken, te borrelen en een vegetarische snack!

Invloed op Uitvoeringsprogramma circulaire consumptiegoederen

Als deelnemer aan het jaarlijkse stakeholderevent oefen je directe invloed uit op de totstandkoming van het nieuwe Uitvoeringsprogramma circulaire consumptiegoederen. In een informele setting gaan we met elkaar in gesprek over wat er nodig is om de transitie naar circulaire consumptiegoederen te versnellen. Zo bundelen we onze krachten om de overgang naar Nederland Circulair in 2050 te realiseren. Wil jij vanuit jouw ervaring als professional of ondernemer ook je stem laten horen?

Aanmelden

Heb jij vragen over
dit onderwerp?

Neem dan contact met onze expert.

Ellen de Lange 250x250
Ellen de Lange