De inschrijvingen voor de 20e jubileum editie van de Shopping Awards zijn geopend. Op 24 maart 2022 worden de publieks- en vakprijzen voor de digital commerce sector uitgereikt tijdens het jubileumgala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

Publieksprijzen

De publieksprijzen worden uitgereikt in 40 categorieën. De winnaars worden onder auspiciën van de Vote Company (bekend van o.a. de Musical Awards) bepaald volgens het Songfestival principe: 50% door stemmen van consumenten, 50% door beoordelingen van experts uit de Shopping Awards community. Na afloop ontvangen alle deelnemers een benchmarkrapport met o.a. NPS-scores en reacties van experts en consumenten.

Meld je aan voor de publieksprijzen

Experts

Zo’n 1.000 experts, collega’s uit branche met aantoonbare e-commerce ervaring, beoordelen ook dit jaar weer deelnemende webwinkels. Als je toegelaten wordt beoordeel je in februari 2022 10 webwinkels, uiteraard buiten de categorie waar jezelf actief bent. Als expert krijg je een LinkedIn banner en maak je kans op 10 gratis VIP plaatsen bij het gala op 24 maart in Huis ter Duin.

Meld je aan als Shopping Award Expert

Vakprijzen

De vakprijzen worden uitgereikt in 6 categorieën. Voor de vakprijzen Beste Starter, Duurzaamheid, B2B, Logistiek en Marketplace Seller zijn er deskundige vakjury’s. Genomineerden leggen in februari 2022 hun case voor aan een vakjury. Voor het snelst groeiende e-commerce bedrijf van Nederland is er de Ecommerce50 Award.

Meld je aan voor de vakprijzen

Gratis deelnemen

Deelname voor alle publieksprijzen en vakprijzen is gratis. No cure, no pay. Als winnaar van een publieksprijs verplicht je je dan tot minimale afname van het online mediawinnaarspakket ter waarde van 1500 euro.

Voor de vakprijs winnaars, gelden online mediawinnaarspakketten ter waarde van 1500 (goud), 1000 (zilver) en 500 (brons) euro.

Voor zowel de publieksprijzen en vakprijzen kan je er ook voor kiezen om de deelnamekosten te betalen van 750 euro (500 euro voor leden van Thuiswinkel.org). Je zit dan nergens aan vast.