Albert Heijn, winnaar van de Supermarkten Award

Categorie
Gepubliceerd op: 20 april 2023
Bijgewerkt op: 20 april 2023
Geschreven door
Petra Bremer En Bram Molenaar Van Albert Heijn

De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor e-commerce. In de subcategorie supermarkten, wat valt onder de categorie Eten & Drinken, wist Albert Heijn de Award te bemachtigen. In dit artikel vragen we hoe Albert Heijn dit wist te doen.

Wie zijn jullie en wat doen jullie? 

Wij zijn Petra en Bram van Albert Heijn en hadden de eer om namens Albert Heijn aanwezig te zijn bij de Shopping Awards 2023. Albert Heijn is voor heel veel mensen in Nederland de winkel om de hoek en is inmiddels ook de supermarkt op je telefoon en daarmee in je broekzak. We bestaan al meer dan 135 jaar en klanten kunnen al meer dan 25 jaar hun boodschappen online bij ons bestellen.

Waarom hebben jullie meegedaan met de Shopping Awards?

Voor Petra en Bram heeft het meedoen aan de Shopping Awards een belangrijke reden: "We doen mee aan de Shopping Awards omdat we graag horen hoe onze klanten onze service ervaren. Natuurlijk vragen we dat onze klanten zelf ook maar het is altijd goed extra feedback te krijgen", aldus Petra en Bram.

Waarom denken jullie dat jullie gewonnen hebben?

Petra en Bram geven meerdere redenen aan over hoe zij volgens hun de Award wisten te bemachtigen. Het gemak van de Albert Heijn website en de app wordt hierin duidelijk: "Klanten hebben op ah.nl en in de Albert Heijn app de keuze uit een ruim assortiment van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall. Een online boodschappenlijst maken gaat snel en gemakkelijk. In de receptenvinder staan meer dan 20.000 Allerhande-recepten waarvan alle ingrediënten met één druk op de knop op de boodschappenlijst staan. Klanten die online bestellen profiteren ook van (persoonlijk) bonusvoordeel. Alle bonusaanbiedingen staan overzichtelijk bij elkaar. Daarnaast wordt hier ook getoond welke boodschappen de klant in een eerdere bestelling al heeft gedaan, en nu in de bonus zijn", vertellen Petra en Bram. 

Wat heeft het winnen van de award jullie gebracht?

Het winnen van de award is voor Petra en Bram een mooie waardering voor de continue inspanningen die zij doen om klanten een soepele digitale klantervaring te bieden. Het winnen van de Award geeft hen beide energie om ook dit jaar weer mooie stappen voor hun klanten neer te zetten.


Petra en Bram geven aan dat Albert Heijn nog vol met ambitieuze plannen zit en dat we de kanalen van Albert Heijn nauwlettend in de gaten moeten houden. Wil jij hier meer over Albert Heijn?

BEKIJK DAN DE WEBSITE >

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp

  • Thuiswinkel Markt Monitor Dashboard

    Gepubliceerd op 18 april 2024
    Kennisartikel

    Vergelijk jouw eigen prestaties met de branche via het online dashboard, exclusief voor leden en businesspartners.

    Online Marketing Data Statistieken Op Beeldscherm En Mobiele Telefoon 800X400
  • Embedded Lending als kans voor jouw bedrijf

    Gepubliceerd op 17 april 2024

    Embedded Finance gaat een stap verder dan traditionele bancaire diensten: financiële functies worden hierbij geïntegreerd in platforms en andere SaaS-oplossingen. Rabobank biedt een breed assortiment hiervan aan.

    Ondernemerschap
    Business Partner
  • Dit is waarom customer loyalty zo belangrijk is

    Gepubliceerd op 4 april 2024
    Kennisartikel

    Loyale klanten zijn waardevolle klanten. Ze keren vaker terug naar je webshop, besteden meer en kosten minder dan nieuwe klanten. Daarnaast bevelen ze je webshop vaker aan en delen ze meer data. Alleen, hoe maak je van je klanten loyale klanten? 

    Customerloyalty2
  • Data: Het nieuwe goud?

    Gepubliceerd op 28 maart 2024
    Kennisartikel

    Veel e-commerceorganisaties zetten data al succesvol in om hun prestaties verder te optimaliseren. Binnen het mkb zijn er echter veel bedrijven die de eerste stappen met data nog moeten zetten. Deze bedrijven hebben mensen nodig die begrijpen wat een e-commercebedrijf nodig heeft op het gebied van data en wat data voor een e-commercebedrijf kan betekenen.

    Data Binaire Code Digitaal 800X400