Het VK biedt je merk en/of webshop volop kansen om de online verkopen en omzet te laten groeien. In deze e-learning leer je waarom de Britse markt zo kansrijk is en met welke strategieën je de markt kunt betreden om die kansen te verzilveren.

Door de Brexit vraagt het VK om een specifieke aanpak in vergelijking tot andere Europese landen. Er gelden immers afwijkende btw-regels, invoerrechten en heffingen en dat brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je ervoor dat je compliant bent met de Britse wet- en regelgeving? Wat zijn de kansen van de Britse markt en hoe ga je de uitdagingen aan? In deze e-learning krijg je de handvatten om het VK succesvol te betreden.

Waarom cross-border verkopen in het Verenigd Koninkrijk?

Met ruim 67 miljoen inwoners, bijna 50 miljoen online shoppers en een e-commerce-omzet van 106 miljard Britse pond (2022) is het Verenigd Koninkrijk (VK) de grootste e-commercemarkt van Europa. En ook cross-border e-commerce is populair onder de Britten; 36% van alle online shoppers koopt bij een buitenlandse webshop. Daarmee biedt het VK enorme groeikansen voor je merk of webshop en is het absoluut de moeite waard om de stap naar de Britse markt te zetten.

Pas je cookie-instellingen aan om deze video te bekijken.

Volg de e-learning​ of bekijk hier al onze e-learnings.​