Duitsland biedt volop kansen voor jouw merk of webshop om je online verkopen en omzet flink te laten groeien. In deze e-learning leer je waarom de Duitse markt zo kansrijk is. Daarnaast laten de experts je kennismaken met de Duitse e-commercemarkt, online shoppers en e-commercewet- en regelgeving, en krijg je handige tips om je online verkopen in Duitsland succesvol in te richten.

Met ruim 83 miljoen inwoners is Duitsland de grootste afzetmarkt van Europa. Het is bijna vijf keer zo groot als de Nederlandse markt en de totale e-commerce-omzet is er drie keer zo hoog. Daarom biedt Duitsland enorm veel groeikansen voor je merk of webshop. Een bijkomend voordeel is dat Duitsland geografisch gezien ten opzichte van Nederland gunstig gelegen is. Dat maakt het laagdrempelig om je producten vanuit Nederland naar de Duitse online shoppers te verzenden.

Er zijn echter nog veel meer redenen waarom Duitsland zo kansrijk is. Wat zijn die kansen? En wat moet je weten over de Duitse online-shoppingmarkt om die kansen te verzilveren? Dat leer je in deze korte en praktische e-learning. Daarnaast krijg je concrete tips en stappen aangereikt om met een goed doordachte strategie de Duitse markt succesvol te betreden.

Pas je cookie-instellingen aan om deze video te bekijken.

Volg de e-learning​ of bekijk hier al onze e-learnings.​