Ga dan aan de slag met digitale transformatie; een proces waarbij je digitalisering toepast in alle bedrijfsprocessen. De juiste technologieën, in combinatie met de juiste processen en mensen, geven je de mogelijkheid om direct in te spelen op disrupties en groeikansen. 

We bevinden ons inmiddels in de vierde industriële revolutie: digitalisering. Artificial Intelligence, Internet of Things (I-o-T) en machine learning zijn al niet meer weg te denken uit onze sector. De uitdaging ligt in de juiste balans vinden tussen personeel en technologie. 

Digitale transformatie is niet alleen een bedrijfstransformatie, maar ook een culture en een technologische. Het is een fundamenteel veranderde kijk op klantervaring, bedrijfsmodellen en processen. Het doel is het vinden van nieuwe manieren om waarde te leveren aan de klant, inkomsten te genereren en efficiëntie te verbeteren. 

Bij Thuiswinkel.org besteden we veel aandacht aan digitalisering en digitale transformatie. De expertgroepen van onderzoeksprogramma ShoppingTomorrow behandelen hoe data en nieuwe technologieën ons helpen de klant beter te begrijpen en te bedienen. Ook e-Academy helpt jouw digitale skills een niveau hoger te tillen. 

Alle artikelen in Digitale transformatie