Business partner UPS heeft on-demand webinars over succesvol verkopen over de grenzen heen, het vergroenen van de supply chain, en de omnichannel customer experience. Met deze gesprekken steunt koeriersdienst UPS e-commercebedrijven in de evolutie van hun e-commerce-activiteiten onder de hashtag #GoBeyond – zet net dat stapje extra. Thuiswinkel.org-collega Alicja van Ewijk heeft meegewerkt aan de webinar.

De webinars zijn hier exclusief beschikbaar

De groei die de e-commercesector de laatste jaren vertoont, biedt vele kansen, maar vereist ook aanpassingen, flexibiliteit en nieuwe vaardigheden. Om het e-commercebedrijven gemakkelijker te maken het nieuwe status quo te tackelen, heeft UPS drie webinars rond actuele thema’s gemaakt voor webshopeigenaren.

  • Cross-border succes, met inzichten van onder andere belangenorganisatie Ecommerce Europe, de koepelorganisatie waar Thuiswinkel.org in participeert, over hoe als e-commercebedrijf het potentieel van cross-border te benutten en van lokaal naar internationaal kunt gaan.
  • Greening the supply chain, met tips en tricks van Fairphone en Thuiswinkel.org-collega Alicja van Ewijk over hoe jouw e-commercebedrijf te verduurzamen.
  • Omnichannel customer experience, met inzichten van gerenommeerd advies- en onderzoeksbureau Deloitte over hoe het geheel aan beschikbare prospectie -en verkoopkanalen efficiënt te gebruiken.

Meld je hier gratis aan om de exclusieve links naar de on-demand webinars te ontvangen en #GoBeyond te gaan.


Heb je vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact op met onze business partner 

UPS