Hoe start je een webwinkel? 

Bij het starten van een webwinkel om je producten online te verkopen moet je aan veel verschillende zaken denken. Een domeinnaam kiezen, je bedrijf inschrijven bij de KvK, de productpagina's bouwen en nog veel meer. Er zijn ontzettend veel webwinkels, niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Zie je door de bomen het bos niet meer? Hieronder hebben we een aantal tips voor jou op een rijtje gezet om een vliegende start te maken met jouw webshop. 

Wat zijn de valkuilen van een webshop beheren?

Een webshop bouwen en onderhouden, of toch kiezen voor een e-commerceplatform. Er komt veel kijken bij het online verkopen van je producten. Er zijn een aantal veelvoorkomende valkuilen waar je als nieuwe ondernemer op moet letten bij het openen van een webshop. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet, lees ze goed door en bekijk de webinar om te voorkomen dat jij in deze valkuilen trapt. 

Toetsingskader

Om te bepalen of je met jouw webshop voldoet aan de criteria voor het lidmaatschap en je dus het Thuiswinkel Waarborg-logo mag voeren, doorloop je jaarlijks een certificeringstraject. Tijdens dit certificeringstraject wordt jouw webshop getoetst op financiën, wet- en regelgeving en veiligheid. Lees hieronder verder aan welke criteria je precies moet voldoen. 

Bekijk hier alle criteria

Voordelen van het lidmaatschap

Of je nu het Thuiswinkel Waarborg of, als b2b-webshop, het Thuiswinkel Zakelijk-keurmerk voert, lid zijn van Thuiswinkel.org betekent nog veel meer! Onze missie is om jou te helpen met succesvol online ondernemen. Wil je weten wat we nog meer bieden? Lees hieronder alle voordelen van het Thuiswinkel.org lidmaatschap.

Lees hier alle voordelen

Lidmaatschapskosten

Thuiswinkel.org is een belangenvereniging en dus meer dan alleen een keurmerk. Het behartigen van belangen, uitvoeren van onderzoek, geven van juridisch advies, ontwikkelen van nieuwe producten en delen van informatie over de markt kosten kennis, tijd en geld. De contributie wordt zo veel mogelijk besteed aan het verder helpen van onze leden.

lees verder

Volg gratis e-learnings

Volg nu tijdelijk gratis de e-learnings Webshop Starten en Rendabel Online Ondernemen van de Thuiswinkel e-Academy. In Webshop Starten leer je hoe je een snelle en eenvoudige start maakt met je webshop. Je krijgt een stappenplan waardoor jij je webshop efficiënt online krijgt. In Rendabel Online Ondernemen leer je hoe je met online activiteiten meer kunt verkopen en krijg je zicht op de varianten van online ondernemen. Benieuwd?

Bekijk alle e-learnings van e-academy

Business partners van Thuiswinkel.org

Bij Thuiswinkel.org zitten business partners aangesloten die producten of diensten aanbieden aan webshops. Zij helpen jou verder zodat jij met jouw webshop voorop loopt en meegaat in het tempo van de ontwikkelingen die de e-commercesector nu doormaakt. Benieuwd welke bedrijven bij Thuiswinkel.org zijn aangesloten? Zoek in onderstaande lijst een betrouwbare partner die je kan helpen met jouw webwinkel. 

Bekijk hier de Business partnerlijst

Thuiswinkel.org Lidmaatschap

Overtuigd van alle voordelen? Vul dan snel het aanmeldformulier in!

Word meteen lid of neem eerst vrijblijvend contact met ons op.