Events

Events

Thuiswinkel.org organiseert diverse on- en offline kennis en netwerkevenementen voor professionals binnen e-commerce. Ongeacht op welk gebied je meer wilt leren, wij bereiden je voor op de digitale toekomst. Dus wil je dat jouw webshop (nog) beter gaat presteren? Bezoek dan eens een van onze evenementen.

Digitale evenementen, fysieke congressen en webinars

Kennis opdoen op netwerken met andere e-commerceprofessionals? Thuiswinkel.org organiseert (samen met anderen) gedurende het jaar verschillende evenementen voor haar leden en business partners of is betrokken als partner. Zo organiseren we maandelijks webinars, waar je gratis en vanuit je thuiskantoor kennis kunt opdoen. Maar denk ook eens aan Shopping Today, het grootste e-commercekennisevent van Nederland, waar je zelf je persoonlijke programma kunt samenstellen en kennissessies binnen je vakgebied kunt bijwonen. Daarnaast zijn we als partner ook betrokken bij de Webwinkel Vakdagen en bij de uitreiking van de belangrijkste prijzen op het gebied van online retail, de Shopping Awards.

Bekijk de agenda

[Unique Selling Points]

Gratis (óf met korting) voor leden en business partners van Thuiswinkel.org
Krijg direct praktische tips waar je morgen meteen mee aan de slag kunt
Kom in contact met andere e-commerceprofessionals

Events bijwonen?

Ben je lid van Thuiswinkel.org? In de meeste gevallen bieden wij je gratis toegang tot het evenement. Ben je business partner van Thuiswinkel.org? Dan bieden we je ook gratis toegang óf een kortingskaart aan. Ook heb je vaak de (exclusieve) mogelijkheid om te deelnemen door middel van een klantcase presenteren en/of exposeren. Informeer wat de mogelijkheden zijn als business partner van Thuiswinkel.org