Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK HRB 161963
Vestigingsadres
Esplanade 1
B39 1020 BRUSSEL
België

Over SOFORT
SOFORT uit Gauting bij München biedt producten en diensten aan voor het veilig kopen van waren en digitale goederen op internet. Het bedrijf maakt deel uit van Klarna Group, Europa's toonaangevende aanbieder van alternatieve online-betaalsystemen.
Tot SOFORT behoort onder meer de betaalmethode SOFORT Banking, het online-verificatiesysteem SOFORT Ident en SOFORT Banking Paycode. SOFORT Banking maakt gebruik van de technologieën en standaards van Internetbankieren. Meer dan 30.000 E-Commerce-shops wikkelen per maand zo'n drie miljoen
transacties via SOFORT Banking af. Recente onderzoeken tonen aan dat het betaalsysteem in Duitsland bij meer dan 64 procent van de ondervraagde webshops werd geïmplementeerd. Maar ook in de Nederlandstalige landen neemt het aantal van webshops die SOFORT Banking aanbieden sterk toe en daarmee ook de populariteit bij consumenten.
Met SOFORT Banking kunnen consumenten ondertussen in elf landen betalen: Nederland, België, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Polen, Hongarije, Italië, Spanje, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk - en de tendens stijgt.
Meer informatie: www.sofort.com.