Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 17128727
Vestigingsadres
Clausplein 12
5611 XP EINDHOVEN
Nederland

E-COMMERCE PLATFORM
VOOR GROOTHANDEL
EN FABRIKANT

Shoxl breidt uw ERP-systeem uit met alle faciliteiten die nodig zijn voor succesvolle e-commerce. Door de directe integratie creëert u snel een nieuw verkoop- en servicekanaal, met een minimale impact op de bestaande bedrijfsprocessen.
Hoe wij onze benadering noemen? Kortweg: ERP-driven e-commerce. Een aanpak van e-commerce trajecten met uw ERP systeem als kern.

Shoxl aan het werk zien? Vraag hier uw demo aan

EEN COMPLETE
E-COMMERCE SUITE

Met de Shoxl e-commerce suite realiseert u in korte tijd een online verkoop- en servicekanaal.

U vergroot uw commerciële slagkracht met een geavanceerde shop, een scan app, en een klantenportaal waarmee uw klanten directe toegang hebben tot hun data in het ERP systeem.

Aan de achterkant breidt het platform uw ERP systeem uit met componenten voor het beheer van alle data die nodig is voor de nieuwe verkoopkanalen en die u niet direct kwijt kunt in het ERP.

ERP-DRIVEN E-COMMERCE

Uw ERP systeem is de spil van uw bedrijf. Aan de commerciële kant beschrijft het zaken als uw assortimentsopbouw, prijsafspraken, en orderhistorie. Aan de logistieke kant geeft het helderheid over zaken als orderafhandeling, backlogs, levertijden, en voorraadniveaus.

Shop software moet hierop nauw aansluiten, en moet geen functies implementeren die al aanwezig zijn in het ERP. Overlap betekent namelijk altijd ook: onnodige complexiteit.

Shoxl shops koppelen naadloos met een breed scala van ERP-systemen. U blijft dus werken op de manier die u gewend bent.

Nieuwsgierig? Bekijk hier enkele cases

SHOP SOFTWARE VOOR B2B

B2B e-commerce software moet de bezoeker dezelfde gebruikservaring bieden als de meest geavanceerde B2C shopsoftware. Uw prospect of klant is tenslotte ook consument, en winkelt ’s avonds bij bol.com, Wehkamp of Coolblue. Maar aan B2B e-commerce oplossingen worden ook nog heel andere eisen gesteld, bijvoorbeeld op het gebied van klantspecifieke prijsafspraken en assortimenten.

Shoxl e-commerce software biedt uw bezoekers de ervaring van een B2C shop, en ondersteunt tegelijkertijd ook alle eisen die worden gesteld aan een B2B shop.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen B2B en B2C webshopsoftware? Download dan onze whitepaper over dit onderwerp, zodat u weet waar u op moet letten bij het selecteren van webshopsoftware voor een B2B omgeving.

Download whitepaper