Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 59224525
Vestigingsadres
Velperplein 8
6811 AG ARNHEM
Nederland
Evoworks is gespecialiseerd in e-commerce marketing. Evoworks is opgericht in 2007 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende specialist voor de e-commerce markt. Wij bestaan uit een (groeiend) team van 30 specialisten, elk met een passie voor e-commerce.

Ondanks de vele prijzen en onderscheidingen, gaat het ons maar om één ding, dat is een tevreden opdrachtgever, hier werken we dan ook elke dag hard voor. Naast online marketing dienstverlening voor webshops binnen Nederland, helpen wij ook bedrijven over de grenzen de markt te veroveren. Zo zijn wij actief in België, Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Oostenrijk.

Wij richten ons op e-commerce bedrijven die de ambitie hebben om één van de, of dé grootste te worden in hun branche. Aangezien wij ons committeren aan één speler per branche, moeten wij helaas soms nee zeggen. Wij geloven in strategische samenwerkingen, niet in snel geld verdienen.

Ons team heeft meerdere accreditaties in ons vakgebied, waaronder een aantal van Google zelf. Wij leveren geen enkele vorm van ontwikkeling- of ontwerpdienstverlening, uiteraard hebben wij hiervoor partners, maar wij geloven louter in diepte specialisatie. Hierdoor zijn onze opdrachtgevers altijd verzekerd van het feit dat de online marketing voor hen webshop door echte specialisten wordt uitgevoerd.

Wij ondersteunen e-commerce organisaties op gebied van strategie, web-analytics (analyse en advies), online marketing (adviserend en/of uitvoerend) en partnerselecties.