Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 50214179
Vestigingsadres
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam
Nederland

Wij geven organisaties praktische handvatten om privacy- en consumentenwetgeving in hun bedrijfsvoering te implementeren en monitoren.

Sinds 2010 is DMCC uitgegroeid tot de compliance specialist gericht op privacy en klantcontact. We zorgen voor processen die aantoonbaar in lijn zijn met de actuele wet- en regelgeving. We kunnen beoordelen wat niet mag, maar adviseren ook wat wel kan en zorgen er zo voor dat u aantoonbaar compliant bent. 

Wij helpen organisaties door intern en extern bij hun leveranciers naleving van de regels te controleren. Ingewikkelde wetten vertalen wij in begrijpelijke regels, wij geven klanten duidelijke en praktische handvatten om privacy- en consumentenwetgeving op de werkvloer te implementeren en monitoren. Zo kunnen zij zelf de juiste keuzes maken.

DMCC Group

DMCC maakt samen met WWJZ en TQIS onderdeel uit van de DMCC Group. En de DMCC Group helpt organisaties om het kostbare vertrouwen van hun klanten te beschermen. Dat doen wij door hen grip op compliance te geven, bewustwording en kennis over wet- en regelgeving te vergroten en door continue kwaliteitsbewaking van klantcontact. Zo zorgen wij dat interacties met hun klanten kwalitatief, eerlijk en respectvol blijven.

Maak kennis met de experts van DMCC Nederland B.V.

Silhouette Profielfoto Vrouw 1
Privacy Consultant