Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 50214179
Vestigingsadres
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam
Nederland

DMCC geeft organisaties praktische handvatten om privacy- en consumentenwetgeving in hun bedrijfsvoering te implementeren en monitoren.

DMCC is de onafhankelijke compliance specialist, gericht op klantcontact vanaf de lead tot aan de uitvoering van een overeenkomst. We zorgen voor processen die in lijn zijn met de actuele regels voor privacy en consumentenbescherming. We kunnen beoordelen wat niet mag, maar nog belangrijker, we hebben het lef om vanuit de praktijk aan te geven wat nog wél kan.

Klantcontact is het visitekaartje van organisaties. Vandaag de dag zijn organisaties 24/7 met hun klant bezig, via eigen kanalen zoals de website en telefoon en via social media en messenger diensten. De interactie met een klant kan reputaties maken of breken, daarom is het zo belangrijk dat het volgens de regels gebeurt. Wij helpen daarbij door intern bij organisaties en extern bij hun leveranciers naleving van de regels te controleren. Zo helpen wij bijvoorbeeld goede doelen met een verwerkingenregister, een privacy statement en een procedure datalekken. Of controleren we of de call centers van een energieleverancier wel op de juiste manier een Aanbod op Maat aan de telefoon doen.

Ingewikkelde wetten vertalen wij in begrijpelijke regels, wij geven klanten duidelijke en praktische handvatten om privacy- en consumentenwetgeving op de werkvloer te implementeren en monitoren. Zo kunnen zij zelf de juiste keuzes maken.

Maak kennis met de experts van DMCC Nederland B.V.

Silhouette Profielfoto Vrouw 1
Privacy Consultant