Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK HRB 155446 B
Vestigingsadres
Schmiedehof 16
10965 BERLIN
Duitsland

DIMABAY is uw partner als het gaat om pakket- en mediabijlagen. Wij werken samen met 7.000+ webshops en uitgeverijen in heel Europa en hebben in totaal al meer dan één miljard bijlagen verspreid.

Een eigen flyercampagne realiseren? Wij bieden u individuele oplossingen voor uw media- en pakketbijlagen tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij de hoogste kwaliteitsnormen en prijsvoordelen in elke procesfase. Van drukwerk tot de volledige organisatie van uw campagne. Zowel internationaal als nationaal en zelfs regionaal, alles is mogelijk.

Het is daarnaast ook mogelijk om verzendpartner te worden. Als verzendpartner van DIMABAY brengt u uw klanten toegevoegde waarde met hoogwaardige vouchers van gerenommeerde merken en verdient u tegelijkertijd geld. Daarnaast geniet u van andere voordelen zoals korting op uw eigen flyercampagnes of drukwerk.

Ten slotte is het ook mogelijk om via een barter/ruil te werken. U kunt uw pakketplaatsten ruilen tegen plaatsen binnen ons netwerk. Zo kunt u kostenneutraal uw eigen flyercampagne realiseren.

Interesse in een samenwerking? Kijk eens rond op onze website www.dimabay.nl en/of neem contact op met ons NL team via contact@dimabay.nl voor vrijblijvend advies.