Van
donderdag 14 oktober 2021 09:00
Tot
donderdag 14 oktober 2021 18:00
Locatie
DeFabrique, Utrecht
Prijzen

De ontwikkelingen binnen online retail staan niet stil. Wij kijken er ontzettend naar uit om jullie begin oktober tijdens Shopping Today bij DeFabrique te ontmoeten en deze ontwikkelingen met jullie te delen. Door de huidige coronamaatregelen is het helaas nog niet mogelijk te bevestigen om dit daadwerkelijk fysiek te organiseren, maar we ondanks de regels gaat Shopping Today tóch door. Of het event online of fysiek plaats gaat vinden, maken we later dit jaar bekend. Want een event dat juist nu, meer dan ooit, relevant is gaat in ieder geval door.

Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org: “We zijn enorm blij dat we Shopping Today kunnen organiseren gezien alle veranderingen in het online retaillandschap. Het mooie van dit event is dat de deelnemer zelf een dag naar keuze ‘bezoekt’ en écht kennissessies volgt op zijn of haar vakgebied.”

Wat kun je verwachten?

Toonaangevende keynotesprekers zoals Shopping Awards-winnaars. Ook kun je je persoonlijke programma samenstellen door te kiezen uit subsessies van onze ShoppingTomorrow-experts. Dus op welk gebied je ook meer wilt leren, Shopping Today bereidt je voor op de digitale toekomst.

Waarom jij Shopping Today niet mag missen!

  • Stel je persoonlijke programma samen en kies uit praktische cases en diepgaande kennissessies.
  • Krijg direct praktische tips waar je de volgende dag meteen mee aan de slag kunt.
  • Doe met andere e-commerceprofessionals inspiratie op, volledig coronaproof.
  • Word toekomstproof met de hulp van de experts van ShoppingTomorrow.
  • Relaties van Thuiswinkel.org, ShoppingTomorrow en e-Academy krijgen gratis toegang.

Meer info

Wil je meer weten over:
Shopping Today

Marleen van Soest

Pas je cookie-instellingen aan om deze content te bekijken.