Van
donderdag 14 oktober 2021 09:00
Tot
donderdag 14 oktober 2021 18:00
Locatie
DeFabrique, Utrecht
Prijzen
Niet-leden: € 395,-
Leden: twee gratis kaarten, daarna € 195,-
Business partners: één gratis kaart, daarna € 195,-

Op donderdag 14 oktober komen we weer fysiek bij elkaar in DeFabrique in Utrecht. In een jaar waarin e-commerce een enorme vlucht nam, is netwerken belangrijker dan ooit! Met 1.200+ aanwezige e-commerce professionals en 50 inspirerende kennissessies is Shopping Today, meer dan ooit, een event die je niet wilt missen. 

Marlene ten Ham, directeur van Thuiswinkel.org: “We zijn enorm blij dat we Shopping Today kunnen organiseren gezien alle veranderingen in het online retaillandschap. Het mooie van dit event is dat de deelnemer zelf een dag naar keuze ‘bezoekt’ en écht kennissessies volgt op zijn of haar vakgebied.”

Wat kun je verwachten?

De reisbranche is ongenadig hard getroffen door de coronacrisis en ook nu nog kleurt het iedere dag de agenda bij TUI Nederland. Hoe zijn zij hiermee omgegaan en wat is hun kijk op de toekomst? Hoe snel stapelen de ontwikkelingen van flitsbezorger Gorillas zich op? Hoe heeft Blokker het afgelopen jaar beleefd? Laat je inspireren door de keynotesprekers: Arjen de Mik, head of e-commerce van TUI Nederland, Luc van Emmerik, International Expansion Director van Gorillas en Jeanine Holscher, CEO van Blokker.

Ook kun je je persoonlijke programma samenstellen door te kiezen uit subsessies van onze ShoppingTomorrow-experts. Dus op welk gebied je ook meer wilt leren, Shopping Today bereidt je voor op de digitale toekomst.

Waarom jij Shopping Today niet mag missen!

  • Stel je persoonlijke programma samen en kies uit 50 praktische cases en diepgaande kennissessies.
  • Krijg direct praktische tips waar je de volgende dag meteen mee aan de slag kunt. Alle presentaties tijdens dit jaarlijkse e-commerce-event zijn erop gericht om jou verder te helpen.
  • Word toekomstproof met de hulp van de experts van ShoppingTomorrow. Wat zijn de trends op dit moment en hoe speel je in op de toekomst?
  • Kom netwerken met 1200+ e-commerceprofessionals.
  • Relaties van Thuiswinkel.org, ShoppingTomorrow en e-Academy krijgen gratis toegang.

We gaan er vanuit dat we je weer fysiek kunnen ontmoeten in DeFabrique en doen ons best alles zo goed mogelijk voor je te regelen. We houden ons aan de richtlijnen van de overheid en wij volgen dan ook de coronamaatregelen op de voet.

LEES Meer OVER SHOPPING TODAY

Wil je meer weten over:
Shopping Today (Uitverkocht)

Neem dan contact op met onze eventmanager Lindsay.

Silhouette Vrouw 1
Lindsay Wevers

Pas je cookie-instellingen aan om deze content te bekijken.