19 april 2017

Kijkje in de keuken bij Thuiswinkel

B2B manager Eveline

Eveline in de trein in Thailand

Eveline is het gezicht voor de B2B-leden van Thuiswinkel.org. Hierdoor is ze vaak op pad naar (potentiële) leden van Thuiswinkel.org. Wanneer Eveline op kantoor is, is ze tijdens de lunch fanatiek aan het tafelvoetballen! Eveline neemt het stokje over van Team M&M met een kijkje in de keuken.

5:45 Geen wekker voor Eveline

Ik ben zo’n irritant ochtendmens. Iemand die direct klaarwakker is en vol energie niet kan wachten de dag te beginnen. Mijn vriend heeft het geaccepteerd, maar is er zeker niet blij mee. Ik check mijn agenda en kijk waar ik vandaag heen mag; naar Alternate. En dan mijn favoriete momentje van de dag: mijn zes maanden oude baby Bobbie wakker maken. De glimlach op haar gezicht geeft me nog meer energie! Zeker een uur spelen Bobbie en ik met wat speelgoed, totdat ik opeens toch haast hebt. Snel pak ik mijn spullen en de spullen van Bobbie bij elkaar en spring ik in de auto. Bobbie krijgt een dikke kus als ik haar afzet bij het kinderdagverblijf. Ik ga op weg naar Ridderkerk, waar ons nieuwe lid Alternate gevestigd is.

De tas van Eveline staat klaar

9.00 uur Het geheim? Lang leve de carkit!

Sinds september hebben we naast het reguliere keurmerk ook een B2B keurmerk. Er is ontzettend veel vraag naar en ik gebruik de vele momenten die ik onderweg ben naar (toekomstige) leden om bedrijven die aan zakelijke klanten verkopen verder te helpen met hun webshop.

eveline in de auto

10.30 uur B2B talk

Vanmorgen ben ik bij Mark Vrijvogel van Alternate geweest. Alternate is sinds kort B2C- én B2B-lid van Thuiswinkel.org. Mark en ik hadden elkaar nog niet ontmoet, dus ik keek ernaar uit kennis met hem te maken. Een erg leuk gesprek en ik ben natuurlijk vooral geïnteresseerd in alles wat met B2B te maken heeft. Mark heeft interessante ideeën en ik nodig hem uit om mee te denken in onze B2B-commissie en voor de B2B expertgroep van ShoppingTomorrow.  Na het gesprek met Mark ga ik weer terug naar het mooie Ede. Ik ben blij als ik het kantoor van Thuiswinkel.org in de prachtige bossen van Ede zie.  Tijd voor de lunch én mijn favoriete spel: tafelvoetbal!

Kantoor Thuiswinkel.org

12.30 Winning Team

Een van mijn grootste verslavingen op het werk is tafelvoetbal. Onze andere accountmanager Arthur en ik vormen een onverslaanbaar team. Arthur achterin en ik in de spits. Onze tegenstanders vandaag zijn jurist Vincent (in 2016 gekroond als tafelvoetbalkoning van Thuiswinkel.org) en stagiair Mike. Arthur en ik komen

snel op voorsprong; het lijkt een uitgemaakte zaak. Maar team Vincent & Mike komt terug en het wordt superspannend als het 8-8 staat. Arthur en ik kijken elkaar aan en spreken af dit potje gewoon te gaan winnen. Twintig seconden later maakt Arthur er een eind aan door met een klinker (vanuit het achterveld) te

scoren! Hupsakee, we zijn weer klaar om aan het werk te gaan…!

Collega's tafelvoetballen

16.00 uur Review-presentatie van KiyOh

Onze reviewpartner KiyOh is vandaag op bezoek in Ede om ons weer helemaal bij te praten over het reviewsysteem. Zo leer ik dat maar liefst 80% van de Nederlanders zich laat beïnvloeden door klantbeoordelingen. Wederom zie ik in hoe belangrijk reviews zijn en ik ben blij dat ik hier nu alles over kan vertellen aan onze leden. Daarnaast kan ik ze de scherpste prijs aanbieden door de afspraken die wij hebben met KiyOh. Na de presentatie ren ik terug naar mijn werkplek om de laatste mailtjes te beantwoorden.

eveline achter haar bureau

19.00 uur Boksen

Ik race naar huis en eet een snelle hap. Vandaag is het rijst met groente, heel saai. Ik knuffel even met Bobbie en geef haar een dikke kus, want ik moet alweer gaan. Vanavond is het boksavond. Naast hockey, squashen en fitnessen mijn favoriete sport. Ja, ik ben sportverslaafd. Heerlijk om nog even alle energie kwijt te kunnen en op zoek te gaan naar mijn grens. En vanavond vind ik die grens zeker… de boksleraar heeft het op mij gemunt en laat me extra hard werken. Ik ben helemaal kapot, maar zit met een voldaan gevoel die avond op de bank. Ik ben een ochtendmens en zeker geen avondmens, dus ik ga lekker vroeg naar bed om morgen weer te kunnen knallen op het werk én op het hockeyveld!

Eveline tijdens boksles