Reviews Sterren Beoordeling

Thuiswinkel Reviews

Met Thuiswinkel Reviews kun je als webwinkelier op een betrouwbare manier aan (potentiële) klanten laten zien waarom zij voor jouw winkel moeten kiezen. Daarnaast krijg je via deze recensies inzicht in hoe mensen over je shop denken en kun je daar adequaat op inspelen.

Meld je aan

Reviews zijn al jaren een belangrijke factor voor consumenten en zakelijke klanten die bij een bepaalde winkel een product of dienst willen kopen. Het is daarom goed om deze zelf ook aan te bieden. Hiermee kun je je klanten vragen waarom zij voor jouw webshop hebben gekozen en waarom anderen dat ook zouden moeten doen. Recensies beantwoorden vragen van zoekende klanten, stellen hen gerust en laten zien dat jouw webshop een betrouwbare plek is om te winkelen.

[Unique Selling Points]

Scherp tarief
Automatisch uitnodigingen versturen
Geverifieerde reviews
Reviews op Google
100% eigenaar van alle data

Straal vertrouwen uit via Thuiswinkel Reviews

In samenwerking met Kiyoh, een bekende en betrouwbare aanbieder van reviews, bieden we exclusief voor leden Thuiswinkel Reviews aan. Tegen een scherp tarief (€ 12,50 voor 250 uitnodigingen per maand) kun je snel en gemakkelijk starten met het verzamelen van recensies. Wil je eerst proberen of het inzetten van reviews iets voor jou is? De eerste veertien dagen kun je de dienst gratis en vrijblijvend uitproberen.

Visitekaartje van je webshop

Met Thuiswinkel Reviews laat je zien hoe betrouwbaar je bent als webshop. Als klanten zeggen dat je betrouwbaar bent, is dat veel sterker richting potentiële kopers dan wanneer je dit zelf beweert. Vooral wanneer de feedback van je klanten ook weleens kritisch is en je daar goed op reageert, verhogen reviews de betrouwbaarheid van je webwinkel. De nieuwe bezoeker krijgt op deze manier namelijk een transparant en compleet beeld van je webshop en de service.

Ook internationale reviews

Inmiddels is het ook mogelijk om internationaal reviews te verzamelen. Als je over de grens verkoopt, kun je onder ons internationale keurmerk Shopping Secure nu ook de klanten uit andere landen uitnodigen om een review te schrijven over je webshops en/of de producten en diensten die je verkoopt. 

Belangrijkste voordelen

Als je Thuiswinkel Reviews gebruikt, profiteer je onder andere van de volgende voordelen:

  • Automatisch uitnodigingen versturen. Bepaal zelf wanneer je klanten na aankoop een verzoek ontvangen.
  • Geverifieerde reviews. Alleen klanten die een aankoop hebben gedaan, mogen een review achterlaten.
  • Reviews op Google. In Google worden ook sterren getoond bij je website, bij je Adwords-campagne en in Google Shopping.*
  • 100% eigenaar van alle data. De opgebouwde reviews blijven jouw eigendom. Ook nadat je het contract opzegt.

* Bekijk de voorwaarden van Google voor verkopersbeoordelingen om te zien wanneer de sterren zichtbaar worden.

Wat kost Thuiswinkel Reviews?

Het basisabonnement bestaat uit 250 uitnodigingen per maand, voor € 12,50 per maand. Wanneer je hier niet genoeg aan hebt, kun je meer uitnodigingen per maand versturen. Hiervoor gelden onderstaande staffelprijzen.

Aantal uitnodigingen per maand Prijs per jaar
250 (basis) € 150
500 € 245
1.000 € 340
2.000 € 530
3.000 € 715
4.000 € 930
5.000 € 1.145
6.000 € 1.365
7.000 € 1.590
8.000 € 1.815
9.000 € 2.040
10.000 € 2.275
25.000 € 4.450
50.000 € 7.070
Meer dan 50.000 Op aanvraag

 

Wil jij
persoonlijke ondersteuning?

Wil je meer weten over deze diensten? Neem dan contact met ons op. 

Ingrid van Voorst 250x250
Ingrid van Voorst
Dorien Surquin 250 X 250
Dorien Surquin