Locatie
Ede
Dienstverband
Deeltijd
Startdatum
Zo snel mogelijk
Uur per week
28 - 40 uur per week

Wat ga je doen?

Als Projectmedewerker Duurzaamheid & Logistiek maak je onderdeel uit van het duurzaamheidsteam en lever je een belangrijke bijdrage aan het opzetten en uitvoeren van de duurzaamheidsprojecten van Thuiswinkel.org.

Een van de grote projecten waar je aan werkt, is Bewust Bezorgd. Dit is de tool waarmee webwinkels hun CO2-uitstoot kunnen meten en inzichtelijk kunnen maken voor de consument. Als ambassadeur weet jij leden, vervoerders en partners enthousiast te maken voor Bewust Bezorgd en help je ze bij het hele proces van aansluiting. Daarnaast ga jij de uitreiking van de duurzaamheidsaward organiseren, samen met het Shopping Awards team. Verder werk je aan verschillende multi-stakeholder projecten, bijvoorbeeld het pilotten van duurzame verpakkingen in samenwerking met partners.

Jij zorgt natuurlijk dat alles in een project organisatorisch goed loopt, maar je weet ook rekening te houden met de belangen van alle stakeholders in een project en je weet alle partijen blijvend te betrekken. Je ziet kansen op basis van ontwikkelingen in de markt en weet deze concreet uit te werken. Je denkt mee met de duurzaamheidsvisie en bepaalt mede de koers voor de komende jaren waarmee je bijdraagt aan een unieke waarde voor Thuiswinkel.org als organisatie binnen het e-commerce-speelveld. Het is een brede functie met veel vrijheid voor je eigen ideeën en daarbij ook veel eigen verantwoordelijkheden.

Wie ben jij?

 • Je hebt commercieel inzicht en bij voorkeur kennis van de retailmarkt.
 • Je fungeert als vraagbaak en informatieverstrekker, zowel intern als extern.
 • Je bent een doorzetter, je weet wat er nodig is om verschillende partijen te blijven enthousiasmeren.
 • Je hebt kennis van de verschillende aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen, bij voorkeur opgedaan in je vorige functie.
 • Je hebt ervaring in het werken aan projecten waarbij verschillende stakeholders betrokken waren
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast en zelfsturend team waarin samenwerken belangrijk is.
 • Een informele werksfeer in een bosrijke werkomgeving.
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • De kans om een relevant netwerk op te bouwen.
 • De mogelijkheid om elke maandag te sporten met collega’s.
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere om succesvol mee thuis te kunnen werken.

De organisatie

Thuiswinkel.org is hét inspirerende digital commerce-netwerk dat (web)winkels die producten en/of diensten verkopen, ondernemers en hun medewerkers helpt succesvoller te zijn. We bieden relevante en praktische oplossingen door belangenbehartiging, de keurmerken Thuiswinkel Waarborg, Thuiswinkel Zakelijk en Shopping Secure, onderzoek via ShoppingTomorrow en educatie via Thuiswinkel e-Academy.

In onze steeds lerende en zelfsturende organisatie wordt in gelijkwaardige, multidisciplinaire (project)teams gewerkt volgens onze cultuurwaarden: toekomstgericht, lef, energiek, deskundig, flexibel en kantgericht. Dit vertaalt zich in de diensten die we aanbieden voor onze leden, zoals e-Academy, Bewust Bezorgd, Thuiswinkel Reviews en ShoppingTomorrow. De gedeelde cultuurwaarden zorgen er ook voor dat er sprake is van een enthousiast en gedreven team waarbij veel ruimte is voor eigen creativiteit en initiatief.

Praktische informatie

Startdatum: zo snel mogelijk

Aantal uur: 28-40 uur

Soort dienstverband: tijdelijk met zicht op een vast dienstverband

Standplaats: Ede

Referenties

Om zeker te weten dat we een goede match zijn, bestaat de mogelijkheid dat we referenties natrekken. Vanzelfsprekend vragen we jouw toestemming hiervoor. Ook kan het voorkomen dat we jouw social media-accounts bekijken.


Enthousiast geworden?

Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.

Heb je vragen? Neem contact op via 0318-648 575. Je kunt vragen naar Milou Swens.

Let op: e-mails zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil jij
persoonlijke ondersteuning?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact met ons op.

Silhouette Vrouw 2
Milou Swens