Wat ga je doen?

Je bent de perfecte middle-man of -vrouw en weet zowel onze partners als de leden goed te informeren over de status van de certificering. Hiervoor werk je in een Customer Relationship Managementsysteem (CRM) waarin complexe processen zijn vastgelegd en worden uitgevoerd. Je werkt nauwkeurig en weet een goede balans te houden tussen snelheid en kwaliteit. Je bent fris, kritisch opbouwend en vindt het leuk om altijd te kijken of processen verbeterd kunnen worden.

Naast dat je administratief sterk bent, beschik je over commerciële kwaliteiten om alle andere diensten die Thuiswinkel.org aanbiedt onder de aandacht van onze leden te brengen. Als medewerker relatiebeheer ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van de vastgestelde KPI’s. Je weet als geen ander de meerwaarde van het lidmaatschap bij onze organisatie te benadrukken. Jouw voelsprieten staan altijd aan; je luistert naar onze leden en weet precies wat ze nodig hebben. Door hier direct op in te spelen, verbind je de leden nog meer aan onze organisatie.

Verantwoordelijkheid en de bereidheid om samen te werken zijn belangrijke eigenschappen binnen ons team. We stimuleren het geven en ontvangen van feedback. We doen dit met vertrouwen, verbinding en verantwoordelijkheid.

Wie ben jij?

 • Je bent administratief, procesmatig en communicatief sterk.
 • Je bent klantgericht en commercieel ingesteld.
 • Uitstekende kennis van Microsoft Office-programma’s.
 • Bij voorkeur ervaring met werken in een CRM-systeem.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke (klant- en servicegerichte) functie.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je beschikt over mbo+/hbo-werkniveau.

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast en zelfstandig team waarin samenwerken belangrijk is
 • Een informele werksfeer in een bosrijke werkomgeving
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • De kans om een relevant netwerk op te bouwen
 • De mogelijkheid om elke maandag te sporten met collega’s
 • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

De organisatie

Als uitgever van de webshopkeurmerken Thuiswinkel Waarborg en Thuiswinkel Zakelijk helpen we zowel consumenten als bedrijven bij het kiezen van veilige webshops. Maar als belangenvereniging doen wij veel meer dan alleen het uitgeven van een keurmerk. We komen op voor de belangen van webwinkeliers op nationaal en internationaal niveau, doen marktonderzoek en delen kennis via Thuiswinkel e-Academy en ShoppingTomorrow.

In onze steeds lerende en zelfsturende organisatie wordt in gelijkwaardige, multidisciplinaire (project)teams gewerkt volgens onze cultuurwaarden: toekomstgericht, lef, energiek, deskundig, flexibel en kantgericht. Dit vertaalt zich in de diensten die we aanbieden voor onze leden, zoals e-Academy, Bewust Bezorgd, Thuiswinkel Reviews en ShoppingTomorrow. De gedeelde cultuurwaarden zorgen er ook voor dat er sprake is van een enthousiast en gedreven team waarbij veel ruimte is voor eigen creativiteit en initiatief.  

Praktische informatie

Startdatum: zo snel mogelijk

Aantal uur: 36-40 uur

Soort dienstverband: tijdelijk met zicht op een vast dienstverband

Standplaats: Ede

Referenties

Om zeker te weten dat we een goede match zijn, bestaat de mogelijkheid dat we referenties natrekken. Vanzelfsprekend vragen we jouw toestemming hiervoor. Ook kan het voorkomen dat we jouw social media-accounts bekijken.


Enthousiast geworden?

Stuur dan een e-mail met jouw cv en motivatie naar werken@thuiswinkel.org.

Heb je vragen? Neem contact op via 0318-648 575. Je kunt vragen naar Milou Swens.

Let op: e-mails zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.