Locatie
Ede
Dienstverband
Voltijd
Startdatum
Zo snel mogelijk
Uur per week
40 uur per week

Als projectcoördinator maak je onderdeel uit van het ShoppingTomorrow-team (4 fte) en lever je een belangrijke bijdrage aan het programmajaar door jouw nauwkeurige coördinatie op verschillende projecten. In deze functie is een georganiseerde werkwijze onmisbaar en zet je de klant centraal. Het doel van ShoppingTomorrow is om in 2022 het programma naar een hoger niveau te tillen en daar kun jij een belangrijke rol in vervullen. De basis van het programmajaar waar ShoppingTomorrow om draait is de werving van ruim 500 e-commerceprofessionals voor de verschillende expertgroepen. Dit is dan ook één van jouw belangrijkste taken. Jij bent van a tot z verantwoordelijk voor deze werving en creëert zo uitgebalanceerde en kwalitatieve groepen.

Als deze basis staat kan het programmajaar beginnen en vanaf dat moment ben jij het aanspreekpunt voor allerhande voorkomende zaken. Je hebt contact met interessante partners zoals mediapartners, brancheverenigingen en organisaties als Google, bol.com, Microsoft of Unilever.

Zodra het programmajaar van start is gegaan, ben jij structureel betrokken bij onze verschillende events (kick-off, Pitstop, Shopping Time en Shopping Today). Waar nodig stuur je bij en draag je creatieve ideeën aan. Je verliest nooit de aandacht voor de verschillende stakeholders, intern en extern; zo blijf jij van grote waarde.

Wat ga je doen?

 • Je zorgt dat het ShoppingTomorrow-onderzoeksjaar vlekkeloos verloopt. Dit doe je door onze partners te ontzorgen en het hen zo gemakkelijk mogelijk te maken om tot het eindresultaat, de bluepapers, te komen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van de experts (e-commerceprofessionals en -managers) voor een nieuw onderzoeksjaar. Hierbij maak je dagelijks gebruik van ons CRM-systeem (Synergy Exact).
 • Je draagt ideeën aan om samen met het team ShoppingTomorrow verder te ontwikkelen. Je signaleert en voert verbeteringen door.
 • Je verzorgt alle communicatie richting voorzitters, hosts en experts en bent het directe aanspreekpunt.

Wie ben jij?

 • Je bent hbo-afgestudeerd, bij voorkeur in de richting Communicatie, Small Business & Retail Management of soortgelijk.
 • Je hebt circa 4 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent positief ingesteld en een teamplayer.
 • Je bent initiatiefrijk, georganiseerd, secuur, klantgericht en een echte doener.
 • Je hebt ervaring met Synergy Exact en relatiemanagement (pré).
 • Je hebt passie voor en/of affiniteit met de e-commercebranche..

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een enthousiast en zelfsturend team waarin samenwerken belangrijk is.
 • De mogelijkheid om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken.
 • De kans om aan te sluiten bij de events van Thuiswinkel.org en ShoppingTomorrow.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en directe toegang tot de e-learnings van onze e-Academy.
 • Een informele werksfeer in een bosrijke werkomgeving.
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
 • De kans om een relevant netwerk op te bouwen.
 • De mogelijkheid om elke maandag te sporten met collega’s.

De organisatie

Thuiswinkel.org is hét inspirerende digital commerce-netwerk dat (web)winkels die producten en/of diensten verkopen, ondernemers en hun medewerkers helpt succesvoller te zijn. We bieden relevante en praktische oplossingen door belangenbehartiging, de keurmerken Thuiswinkel Waarborg, Thuiswinkel Zakelijk en Shopping Secure, onderzoek via ShoppingTomorrow en educatie via Thuiswinkel e-Academy.

In onze steeds lerende en zelfsturende organisatie wordt in gelijkwaardige, multidisciplinaire (project)teams gewerkt volgens onze cultuurwaarden: toekomstgericht, lef, energiek, deskundig, flexibel en kantgericht. Dit vertaalt zich in de diensten die we aanbieden voor onze leden, zoals e-Academy, Bewust Bezorgd, Thuiswinkel Reviews en ShoppingTomorrow. De gedeelde cultuurwaarden zorgen er ook voor dat er sprake is van een enthousiast en gedreven team waarbij veel ruimte is voor eigen creativiteit en initiatief.

ShoppingTomorrow is sinds 2013 het digital commerce-platform voor alle e-commerceprofessionals. Gezamenlijk verkennen, onderzoeken en dragen we bij aan de transformatie van B2C- en B2B-retail. Ruim 550 professionals uit de e-commercebranche Heineken, Bol.com, Wehkamp, Google etc) doen jaarlijks mee aan ShoppingTomorrow en samen bundelen zij hun kennis en ervaring met als doel om BV Nederland verder te helpen en toekomstbestendig te maken.

Praktische informatie

Startdatum: in overleg, bij voorkeur zo snel mogelijk

Soort dienstverband: 40 uur

Standplaats: Ede

Enthousiast geworden?

Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Heb je vragen? Neem contact op via 0318-648 575. Je kunt vragen naar Milou Swens.
Let op: e-mails zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.

Referenties

Om zeker te weten dat we een goede match zijn, bestaat de mogelijkheid dat we referenties natrekken. Vanzelfsprekend vragen we jouw toestemming hiervoor. Ook kan het voorkomen dat we jouw social media-accounts bekijken.

Wil jij
persoonlijke ondersteuning?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact met ons op.

Silhouette Vrouw 2
Milou Swens