Locatie
Ede
Dienstverband
Tijdelijk
Startdatum
1-2-2023 00:00
Uur per week
28 - 32 uur per week

Over de functie:

Voor onze afdeling Ledenmanagement, zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker Certificering Support vanwege de vervanging van onze collega tijdens haar zwangerschapsverlof.

Als medewerker Certificering Support ben je het eerste aanspreekpunt voor de certificeringen van het Thuiswinkel Waarborg, Thuiswinkel Zakelijk en de internationale Shopping Secure certificering. Je begeleidt onze leden tijdens de (jaarlijkse her)certificering.

Je bent de perfecte middle-man of -vrouw en weet zowel onze partners als de leden goed te informeren over de status van de certificering. Hiervoor werk je in een Customer Relationship Managementsysteem (CRM) waarin complexe processen zijn vastgelegd en worden uitgevoerd. Je werkt nauwkeurig en weet een goede balans te houden tussen snelheid en kwaliteit.

Naast dat je administratief sterk bent, beschik je ook over de juiste kwaliteiten om alle andere diensten die Thuiswinkel.org aanbiedt onder de aandacht van onze leden te brengen. Je weet als geen ander de meerwaarde van het lidmaatschap bij onze organisatie te benadrukken. Jouw voelsprieten staan altijd aan; je luistert naar onze leden en weet precies wat ze nodig hebben. Door hier direct op in te spelen, verbind je de leden nog meer aan onze organisatie.

Verantwoordelijkheid en de bereidheid om samen te werken zijn belangrijke eigenschappen binnen ons team. We stimuleren het geven en ontvangen van feedback. We doen dit met vertrouwen, verbinding en verantwoordelijkheid.

Wat neem je mee?

 • Je bent servicegericht
 • Je bent administratief, procesmatig en communicatief sterk.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken
 • Je beschikt over Mbo+/hbo-werkniveau.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met werken in een CRM-systeem.
 • Je hebt kennis van Microsoft Office-programma’s.

Over de organisatie:

Thuiswinkel.org is dé belangenvereniging voor webwinkels in Nederland en geeft het keurmerk Thuiswinkel Waarborg uit. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en consumenten: online kopen bij betrouwbare webwinkels.

Bij Thuiswinkel.org helpen we (web)winkels die producten en/of diensten verkopen, ondernemers en hun medewerkers succesvol te zijn. We bieden relevante en praktische oplossingen met verschillende keurmerken, Thuiswinkel Reviews, juridische tools en advies, belangenbehartiging, (markt)onderzoek, kennisplatform ShoppingTomorrow en educatieplatform Thuiswinkel e-Academy. Hierdoor maken wij met onze enthousiaste teams de online markt in Nederland elke dag een stukje beter.

Wat bieden wij je?

 • Een enthousiast, divers en jong team waarin samenwerken belangrijk is en waar we je alle ruimte bieden om te leren.
 • Een informele werksfeer in een bosrijke werkomgeving.
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • De kans om een relevant netwerk op te bouwen.
 • De mogelijkheid om elke maandag te sporten met collega’s.
 • Elke donderdag een luxe lunch met alle collega’s
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere om succesvol mee thuis te kunnen werken.

Referenties

Om ervoor te zorgen dat we de juiste keuze maken over onze nieuwe collega, bestaat de mogelijkheid dat we referenties natrekken. Vanzelfsprekend vragen we jouw toestemming hiervoor. Ook kan het voorkomen dat we jouw Social-media-accounts bekijken.

Praktische informatie

Startdatum: 1 februari
Aantal uur: 28-32 uur per week
Soort dienstverband: Tijdelijk (7 maanden)
Standplaats: Ede, deels thuiswerken mogelijk

Enthousiast geworden?

Stuur dan een e-mail met jouw CV en motivatie naar Nancyjoseph@thuiswinkel.org

Let op: sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil jij
persoonlijke ondersteuning?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact met ons op.

Nancy Joseph 2 250 x 250
Nancy Joseph