Locatie
Ede
Dienstverband
Tijdelijk
Startdatum
1-9-2023 00:00
Uur per week
32 - 40 uur per week

Thuiswinkel.org heeft in 2015 het kennisprogramma e-Academy opgezet om te zorgen voor meer digitaal toptalent voor haar achterban die bestaat uit online en omnichannel spelers in de retail-, finance-, en travelsector. Thuiswinkel e-Academy heeft de afgelopen jaren veel bereikt, maar er is nog volop ruimte voor groei. We zoeken daarom een bevlogen e-learning consultant die ons daarbij gaat helpen.

Hoe ziet jouw team en functie eruit?

In deze functie bouw je samen met je collega’s van team e-Academy aan het e-learningplatform e-academy.org. Daarmee lever je een bijdrage aan de verbetering van ‘digital business skills’ van medewerkers van Nederlandse webshops en retailers. Aan jou de uitdaging om deze mensen te inspireren en te helpen ontwikkelen. Een mooie spin-off van het platform is dat de e-learnings in toenemende mate ook worden ingezet binnen het hoger onderwijs in Nederland. Zo draag je ook bij aan de ontwikkeling van nieuw digitaal talent.

Het e-commercedomein is breed en de e-learnings dekken dan ook een breed scala aan onderwerpen af. Van online marketing, data-analytics, machine learning en conversieoptimalisatie tot en met duurzaamheid, cross-border e-commerce en wet- en regelgeving. In overleg met onze achterban bepalen we de inhoudelijke ‘roadmap’. Die onderwerpen werken we vervolgens uit in samenwerking met diverse inhoudelijke topexperts uit de markt. Aangezien we in een dynamische, innovatieve sector opereren, is tweejaarlijkse actualisatie van de e-learnings van belang.

Wat ga je doen?

Binnen het e-Academy team ben je verantwoordelijk voor het van a tot z ontwikkelen van nieuwe e-learnings en toetsen op een grote diversiteit aan e-commerce onderwerpen. Daarnaast zorg je voor het actualiseren van bestaande e-learnings. Hierbij werk je nauw samen met inhoudelijke zwaargewichten uit de markt. In overleg met de experts kom je tot een e-learningontwerp dat perfect aansluit bij de leerdoelstellingen. Vanzelfsprekend breng je hierbij jouw onderwijskundige expertise in. Je structureert de inhoud, schrijft krachtige leerteksten en –interacties en ontwikkelt e-learnings in de software van Articulate Rise. Je begeleidt de video-opnames van de inhoudsexperts en zorgt in samenwerking met het marketingteam en externe leveranciers voor beeldmateriaal. Jouw kwaliteitslat ligt hoog: je bent pas tevreden als jouw doelgroep minstens een 8 geeft.

Wie ben jij?

 • Je hebt hbo+-niveau, met een opleiding in de richting van onderwijs- of opleidingskunde.
 • Twee/drie jaar relevante werkervaring als e-learning ontwikkelaar.
 • Je hebt plezier in het analyseren van grote hoeveelheden informatie over complexe (e-commerce-gerelateerde) onderwerpen.
 • Je hebt talent voor het schrijven van aansprekende teksten.
 • Je bent creatief in het bedenken van concepten en werkvormen.
 • Je beschikt over projectmanagement-skills en kunt sturen op deadlines.
 • Je kunt goed omgaan met verschillende mensen.
 • Je hebt affiniteit met e-commerce.

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast team waarin samenwerken belangrijk is.
 • Een informele werksfeer in een bosrijke werkomgeving.
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • De kans om een relevant netwerk op te bouwen.
 • De mogelijkheid om elke maandag te sporten met collega’s.
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • De ruimte om 50% op kantoor en 50% thuis te kunnen werken.

De organisatie

Thuiswinkel.org is hét inspirerende digital commerce-netwerk dat (web)winkels die producten en/of diensten verkopen, ondernemers en hun medewerkers helpt succesvoller te zijn. We bieden relevante en praktische oplossingen door belangenbehartiging, de keurmerken Thuiswinkel Waarborg, Thuiswinkel Zakelijk en Shopping Secure, onderzoek via ShoppingTomorrow en educatie via Thuiswinkel e-Academy.

Werken bij Thuiswinkel.org betekent onderdeel zijn van een klein team dat hard werkt maar ‘leuke dingen’ doen minstens zo belangrijk vindt. Zo organiseren we geregeld borrels, (sport)uitjes, bbq’s en sporten we op maandag samen met onze personal trainer. Er heerst een persoonlijke sfeer waardoor je gemakkelijk even bij elkaar naar binnen loopt. En, we hebben goede koffie!

Praktische informatie

Startdatum: zo snel mogelijk
Aantal uur: 32-40 uur
Soort dienstverband: tijdelijk bij aanvang, met streven naar een vaste aanstelling
Standplaats: Ede

Enthousiast geworden?

Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Heb je vragen? Neem contact op met Richard van Welie via 0318-648 575 of stuur een mail naar werken@thuiswinkel.org.
Let op: e-mails zonder motivatie worden niet in behandeling genomen. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referenties

Om ervoor te zorgen dat we een goede keuze maken wie onze nieuwe collega wordt, bestaat de mogelijkheid dat we referenties natrekken. Vanzelfsprekend vragen we jouw toestemming hiervoor. Ook kan het voorkomen dat we jouw social-media-accounts bekijken.