Locatie
Ede
Dienstverband
Voltijd
Startdatum
Zo snel mogelijk
Uur per week
40 uur per week

Hoe ziet jouw team en functie eruit?

Als communicatiespecialist werk je samen met het marketingteam voor de producten en diensten van Thuiswinkel.org. Denk aan het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk, belangenbehartiging, e-Academy (e-learnings) en onderzoeksprogramma ShoppingTomorrow. Het grootste gedeelte van onze communicatie is gericht op webshops. Iedereen in het team heeft een brede marketingbasis, maar brengt daarnaast een eigen expertise mee, waaronder redactie, e-mailmarketing, onderzoek, pr en events.

Vanuit jouw expertise werk je mee in de communicatie. Je verstuurt weleens een nieuwsbrief, je plant, coördineert en schrijft artikelen voor onze websites, nieuwsbrieven en magazine of je ondersteunt bij een van onze webinars. Daarnaast ligt jouw focus bij social media. Je beheert onze Linkedin, Facebook, Instagram en Twitter, denkt mee in de strategie en zorgt voor een maximaal bereik. De teksten en afbeeldingen maak je zelf en je test de uitingen om te ontdekken wat het beste werkt.

In deze functie krijg je veel vrijheid voor ideeën en eigen verantwoordelijkheid. Het is de ideale baan om alle facetten van het communicatievak onder de knie te krijgen en te ontdekken welke richting je op wilt.

Wat ga je doen?

Je helpt mee in de communicatie

 • Je werkt mee aan marketingcommunicatieplannen voor onze merken.
 • Je schrijft en plaatst je eigen content op onze websites en social media. Daarbij schakel je collega’s in voor specialistisch werk, zoals SEA en online ontwikkeling.
 • Je maakt afbeeldingen (in Canva of Photoshop) voor onze websites en social media.

Je geeft gas op social media

 • Je plaatst onze nieuwsartikelen op social media. Je maakt zelf de teksten en afbeeldingen die erbij horen.
 • Je gaat in gesprek met onze volgers en zorgt zo voor een zo groot mogelijk bereik.
 • Je werkt mee aan de social-mediastrategie. Welke doelgroep willen we via welke kanalen bereiken en hoe? Daar heb je goede ideeën over.
 • Je analyseert de berichten die je hebt geplaatst. Wat werkt wel en niet goed? Vervolgens adviseer je je collega’s daarover.
 • Je spoort collega’s aan hun social-mediakanalen ook actief te gebruiken, je adviseert hoe ze dat het beste kunnen doen weet ze enthousiast te krijgen voor jouw plannen.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal hbo-niveau en bent 0-3 jaar werkzaam in de communicatie.
 • Je schrijft foutloos of bent bereid dat te leren.
 • Je bent creatief, initiatiefrijk, resultaatgericht, secuur en zelfsturend.
 • Je bent goed in plannen en prioriteiten stellen.

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast, divers en jong team waarin samenwerken belangrijk is en waar we je alle ruimte bieden om te leren.
 • Een informele werksfeer in een bosrijke werkomgeving.
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • De kans om een relevant netwerk op te bouwen.
 • De mogelijkheid om elke maandag te sporten met collega’s.
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere om succesvol mee thuis te kunnen werken.

De organisatie

Thuiswinkel.org is hét inspirerende digital commerce-netwerk dat (web)winkels die producten en/of diensten verkopen, ondernemers en hun medewerkers helpt succesvoller te zijn. We bieden relevante en praktische oplossingen door belangenbehartiging, de keurmerken Thuiswinkel Waarborg, Thuiswinkel Zakelijk en Shopping Secure, onderzoek via ShoppingTomorrow en educatie via Thuiswinkel e-Academy.

Werken bij Thuiswinkel.org betekent onderdeel zijn van een leuk team dat hard werkt maar leuke dingen doen minstens zo belangrijk vindt. Zo organiseren we geregeld borrels, toernooien, bbq’s en sporten we op maandag samen met onze personal trainer. Er heerst een persoonlijke sfeer waardoor je gemakkelijk even bij elkaar naar binnen loopt. En, we hebben goede koffie.

Praktische informatie

Startdatum: zo snel mogelijk
Aantal uur: 40 uur
Soort dienstverband: tijdelijk bij aanvang, met streven naar een vaste aanstelling
Standplaats: Ede

Enthousiast geworden?

Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Heb je vragen? Neem contact op via 0318-648 575. Je kunt vragen naar Milou Swens.

Let op: e-mails zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referenties

Om ervoor te zorgen dat we een goede keuze maken wie onze nieuwe collega wordt, bestaat de mogelijkheid dat we referenties natrekken. Vanzelfsprekend vragen we jouw toestemming hiervoor. Ook kan het voorkomen dat we jouw social-media-accounts bekijken.

Wil jij
persoonlijke ondersteuning?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact met ons op.

Milou Swens 250x250
Milou Swens