Inschrijving Shopping Awards 2021 van start

Shopping Awards

Wie kans wil maken op een Shopping Award, kan zich vanaf nu inschrijven voor de editie van maart 2021. Wie volgt Shopping Awards-winnaars: Greetz, Decathlon, Omoda, Douglas en Albert Heijn op? Schrijf je nu in!

De opzet van de Shopping Awards is sinds dit jaar veranderd. Er wordt geen onderscheid meer gemaakt tussen kleine en grote webshops en winnaars worden bepaald door publieksstemmen en vakexperts. Daarnaast zijn er vakprijzen te winnen op het gebied van onder andere duurzaamheid, logistiek en marketplaces. Ook de Beste Starter Award en Ecommerce50 vallen hieronder.

Waarom meedoen?

  •  Al 18 jaar zijn de Shopping Awards, eerder bekend als de Thuiswinkelawards, dé awards op het gebied van e-commerce voor online retailers.
  • Kom onder de aandacht van vele vakexperts en laat ze jouw bedrijf beoordelen (en ontvang na afloop een benchmarkrapport).
  • Trek nieuw talent aan door te laten zien dat jouw organisatie een Shopping Award waard is!
  • Kom onder de aandacht van meer dan een half miljoen consumenten door mee te doen. Zorg dat ze op jou kunnen stemmen en een rapportcijfer kunnen uitbrengen.
  • Trots op jouw organisatie? Laat zien dat je mee doet!

Vanwege de coronacrisis werden de prijzen dit jaar in september uitgereikt. De komende editie, in maart 2021, vindt in de vertrouwde vorm plaats in Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk. Inschrijven kan via de site van de Shopping Awards. Dit kan nog tot 22 januari 2021.

Schrijf je nu in met korting

Ben je lid van Thuiswinkel.org? Dan kun jij je inschrijven met korting. Bekijk de verschillende awards op de website. www.shoppingawards.nl

Schrijf je in