Webinars gaan tijdelijk niet door, maar er is genoeg om terug te kijken

Webinar

De nieuwe landelijke coronamaatregelen zijn waarschijnlijk niemand onopgemerkt gebleven. Er mogen nog maximaal drie gasten over de vloer, en naar je werk gaan mag alleen als het écht niet anders kan. Vandaag zou er normaal gesproken een live webinar zijn, waarin wij interessante e-commerceonderwerpen bespreken met een expert. Helaas kan door de maatregelen de webinar van vandaag (en die over twee weken) in ieder geval niet in de huidige vorm doorgaan.

Webinars terugkijken

Als je je inschrijft voor een webinar krijg je de link een dag van tevoren toegestuurd in je mailbox. Wist je dat deze link ook geldig blijft na de webinar? De webinar is namelijk direct terug te kijken op YouTube via diezelfde link! Twijfel je dus om je in te schrijven, omdat je niet kunt op dat tijdstip? Geen zorgen! Schrijf je in en kijk de webinar op een tijdstip dat jou uitkomt. Of kijk er nu alvast een terug!

Bij Thuiswinkel.org werken verschillende lobbyisten die met input van jullie, onze leden, verschillende plannen aandragen om de sector te optimaliseren. In de laatste webinar leggen Martijn Hos en Just Hasselaar, beiden beleidsadviseur bij Thuiswinkel.org, uit welke plannen ze willen aandragen.  

Wat moet je SEO-wise doen met out of stock-producten, of producten die niet meer op voorraad komen? Hier geven wij antwoord op in de webinar SEO met Adwise.

Ben je benieuwd hoe je je eigen platform kunt beginnen? In samenwerking met Xploregroup en de ShoppingTomorrow-expertgroep Marketplaces: Starting your own platform 2020 is hier een webinar over gegeven.

Onlangs begonnen met een webshop, of wil je binnenkort gaan beginnen? Kijk dan deze webinar:

Webinars terugkijken

Benieuwd welke webinars wij nog meer in de aanbieding hebben? Neem een kijkje op de webinar landingspagina.

Ga naar het overzicht